Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, amintiri despre primul iubit. „Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele”

Theo Rose, amintiri despre primul iubit. „Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele”
E frumoasă, talentată, are o voce specială, dar sunt puțini cei care știu detalii despre viața personală a cântăreței. Vedeta a vorbit despre prima mare iubire, pe care nu o va uita niciodată.

A avut o relație de șase ani cu Alex Leonte, nepotul celebrului nea Mărin, dar cei doi au ales să se despartă. La scurt timp, Theo Rose a fost văzută alături de regizorul Anghel Damian, iar acum cei doi numără zilele până vor deveni părinți.

Theo Rose numără zilele până va deveni mamă cu normă întreagă

La 18 ani însă, Theo Rose a cunoscut primii fiori ai iubirii, după ce s-a îndrăgostit nebunește de un băiat de etnie rromă, din Timișoara. „Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele.

„Am fost un an împreună, a fost o pasiune toxică”

Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta, cum o să fiu eu cu el? Uite că a fost. Am fost un an de zile împreună, a fost o pasiune toxică, bolnăvicioasă. Nu avea cum să reziste peste timp. Eram în stare să fac multe chestii” , a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Damian Drăghici.

Prima iubire: un tânăr de etnie rromă

Încearcă să țină anxietatea în frâu

Multă vreme, Theo Rose n-a vorbit despre problemele de sănătate care i-au dat viața peste cap, anxietatea reușind să o aducă în momente grele, în care și-a pierdut orice speranță. „A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică.

„Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum”

Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt.

Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită”, a spus cântăreața, într-un interviu pentru Viva!.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre