Theo Rose, bătută și cu un ochi învinețit. „Trebuia să mi-o iau și eu odată”. Video

Theo Rose, bătută și cu un ochi învinețit. „Trebuia să mi-o iau și eu odată”. Video
Theo Rose nu se dă în lături când vine vorba să demonstreze cât de talentată este. Iar într-o secvență din Clanul aceasta apare bătută și cu ochiul vânăt. Cum au reacționat fanii.

Theo Rose le-a arătat fanilor tot procesul de creație al ochiului vânăt, mărturisind că a fost obligată ca trei zile să stea cu el închis. „Aici eram la proba de machiaj pentru secvențele pe care le-ați urmărit aseară în @clanulserial. Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis. @doracodita a făcut o super treabă cu machiajul ăsta. (…) Femeie bătută… Așa se face un ochi umflat. Am să vă arăt cum se face, cu silicon, a turnat… lucru manual aici, nici nu știți la ce vă ajută educația plastică la școala generală. Uite de ce, ca să umflați ochii…

„Trebuia să mi-o iau și eu odată”

Trebuie să fac niște farse așa. N-ai cum să nu suni pe nimeni… (…) Am o zi de odihnă la un ochi. E închis, e pe Bulgaria. (…) Cum am ajuns în situația asta? În story time. Filmez pentru Clanul și trebuia să mi-o iau și eu odată.

Abia așteptam secvența asta și Dora s-a ocupat de machiaj. ”, a fost mesajul lui Theo Rose pe contul său de socializare. Impresionat de munca depusă a fost și iubitul lui Theo, iar artista a glumit, afirmând că abia acum s-a decis să o ia de nevastă: „S-a hotărât”.

„E primul meu rol de actriță”

În serialul Clanul, Theo Rose joacă rolul unui avocat, chiar fiica mafiotului, întruchipat de George Mihăiță.

„Primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial. Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine.

Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu”, a mărturisit Theo Rose, anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre