Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose ca Rihanna, cu burtica la vedere! Imaginile momentului

Theo Rose ca Rihanna, cu burtica la vedere! Imaginile momentului
Odată cu prima ei sarcină, Rihanna a reușit să traseze un trend, care nici măcar nu era nou. Dar, toate divele, după ea, se înghesuie să își arate burticile, atunci când sunt gravide.

Theo Rose nu face excepție. Frumușica pentru care regizorul Clanul și-a părăsit iubita, și care i-a făcut și un copil, dă dovadă că e o tânără mămică plină de atuuri. E frumoasă, asumată, e talentată și se laudă cu sarcina ei deja destul de avansată. Pentru ultima ei apariție, de aseară, dintr-un celebru club bucureștean, Theo Rose a ales o ținută inspirată din cea a Rihannei de la Super Bowl.

Cu mențiunea că, neavând problemele de greutate ale vedetei miliardare de peste Ocean, cu o siluetă încă subțire, Theo Rose și-a expus bombeul într-un jumpsuit mulat. Culoarea inspirației însă a păstrat-o: salopeta care-i punea în evidență formele mai noi și mai vechi, era roșie.

Rihanna și-a expus burtica la Super Bowl

După ce a lipsit din lumina reflectoarelor timp îndelungat, Rihanna a surprins pe toată lumea cu apariția ei în combinezonul de pilot realizat de casa de modă Loewe, roșu aprins, din care a arătat lumii un bombeu proeminent, punctând astfel știrea momentului:  că e din nou însărcinată, și că așteaptă cel de-al doilea copil al său.

Când era însărcinată cu primul, a avut o serie de aparții halucinante, în care și-a expus de-a dreptul burtica, goală, o dată chiar pe dedesubtul unei piese de lenjerie intimă transparentă,  în timp ce pășea pe covorul roșu.

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă un băiețel

Pe de altă parte, Theo Rose se simte datoare să îi calce pe urme, după ce sarcina ei și noua sa relație, au fost intens discutate în lumea mondenă și nu numai. Așa cum s-a aflat recent, Thjo Rose și Anghel Damian urmează să fie părinții unui băiețel. Într-un interviu radiofonic, Theo Rose a mărturisit că a trecut deja de jumătatea sarcinii.

Ea și-a cunoscut voitoarea soacră și spune că este o relație foarte frumoasă între ele. De asemenea, a recunoscut ceva ce nu se știa până acum despre actorul și regizorul Anghel Damian. Că este emotiv până la limită și că e extrem de grijuliu cu ea.

„E grijuliu ca și cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort, să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a spus artista cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre