Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, concert peste hotare de Ziua Femeii. Înainte de plecare ne-a arătat cât de mare a crescut copilul ei

Theo Rose, concert peste hotare de Ziua Femeii. Înainte de plecare ne-a arătat cât de mare a crescut copilul ei
Theo Rose și Anghel Damian sunt unul dintre cele mai simpatizate cupluri din România. Artista și actorul regizor formează un duo care a avansat în relație pe repede înainte, devenind și părinți de anul trecut. Carierele lor profesionale se dezvoltă frumos...

De Ziua Femeii, Theo Rose are concert peste hotare. Ea pleacă în străinătate să îi încânte pe românii din diaspora, dar înainte de asta le arată fanilor cât de mare a crescut copilul ei și al lui Anghel Damian. Cei doi își țin copilul departe de ochii lumii, însă acum mama artistă a decis că e momentul să arate lumii cât de mare a crescut puiul ei.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în iunie 2023, părinții unui băiețel perfect sănătos. Între timp Sasha Ioan a crescut, are acum aproape nouă luni, și, conform bunicului patern, regizorul și actorul Laurențiu Damian, este leit tatăl său.

Micul Sasha a fost în prima sa vacanță, luna trecută, în Dubai (sursa foto: Instagram)

Dar, așa cum recunoaște și acesta, „lucrurile sunt în permanentă schimbare de la o lună la alta”. Fiu de vedete, micul Sasha a devenit deja un star pe rețelele sociale, chiar dacă părinții lui nu i-au arătat încă chipul. Anghel Damian și Theo Rose fac la fel ca și Gina Pistol și Simley și păstrează discreția absolută în ceea ce privește imaginea copilului cuplului.

Cum arată copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Topită de drag pentru fiul ei, Theo Rose nu s-a mai abținut, marți, și a distribuit pe rețelele  sociale un clip cu fiul ei, Sasha Ioan. Acesta se vede că a crescut bine de tot, stă în fund și e captivat de tot ceea ce se întâmplă în jurul lui. În imagini se vede cum urmărește foarte atent pisica familiei, un Sfinx.

Această pisicuță a intrat în familie la două luni de la nașterea băiatului. Tocmai pentru a nu avea alte probleme, Theo Rose și Anghel Damian au optat pentru o pisică fără păr. Theo Rose a mărturisit în vară că a primit pisica în dar. Și i-a pus numele Sushi „ca să fie prietena lui Sasha”.

Theo Rose, concert peste hotare

Luna trecută, Theo Rose și Anghel Damian au călătorit în prima vacanță exotică împreună cu fiul lor. Zilele acestea, Theo Rose e emoționată că va pleca să cânte în străinătate. Ea are un concert programat la Bruxelles. Nu merge singură, ci cu trupa ei.

„O să vină și Andrei Bănuță, o să fie o atmosferă de prieteni. Suntem cu trupele noastre. Ne distrăm și noi, că suntem și noi fete în trupele astea, chiar și Amme,   eu. Și, abia așteptăm. E și o plimbare și o cântare și o distracție pentur noi, așa că abia aștept”, a mărturisit Theo Rose într-o postare pe Instagram Stories. Concertul va avea loc într-o sală din Doks, cel mai nou mall din capitala Belgiei.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre