Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă ceva în Dubai, unde sunt în vacanță Theo Rose și Anghel Damian. Codin Maticiuc a ajuns și el

Se întâmplă ceva în Dubai, unde sunt în vacanță Theo Rose și Anghel Damian. Codin Maticiuc a ajuns și el
Vacanța  lui Theo Rose și Anghel Damian cu fiul lor, în Dubai, nu e doar o simplă vacanță. La ce se întâmplă acolo, zvonurile sunt justificate. Nu sunt singuri în „deplasare”.

Arătam zilele trecute că în vacanță, Anghel Damian și Theo Rose nu sunt singuri în Dubai. Regizorul serialului Clanul a jucat padel cu producătorul BRomania, Matei Dima, însă nu e numai acesta acolo. Se întâmplă ceva în Dubai, iar Theo Rose a oferit primele imagini din ceea ce se pune la cale.

După cum știți, pe 19 februarie va începe difuzarea serialului Clanul, acest sezon, al patrulea, fiind și cel care va încheia seria. Pe de altă parte, Matei Dima și Codin Maticiuc au încheiat și ei proiecte cinematografice. Lumea spune că ar putea planifica ceva. Poate că de aceea sunt cu toții împreună, în vacanță, cu familiile. Pe de altă parte, nu ar fi prima dată când Maticiuc și Anghel pun ceva la cale. Theo Rose i-a surprins într-o imagine video pe iubitul ei și pe Codin Maticiuc în timp ce discută aprins și implicat ceva la malul apei.

Se întâmplă ceva în Dubai

Anghel Damian, Codin Maticiuc și Matei Dima sunt împreună în Dubai, cu familiile lor. Faptul că au ales cu toții exact aceeași perioadă de vacanță nu e întâmplătoare. Se pare că îi leagă o prietenie puternică și interese comune. După ce a jucat padel cu Dima, Anghel Damian a discutat, îndelung, la malul apei cu Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc dezvăluie de ce Anghel Damian și Theo Rose pun presiune pe el și pe soția sa (Sursa foto: Instagram)

Mai târziu, acesta din urmă a și glumit pe seama faptului că au mers și la masă împreună el cu soția sa, regizorul Clanul cu iubita  care erau prea asortați în ținutele alese. Codin Maticiuc a și recunoscut că, la cât fashion e în rândul părințiilor micului Sasha, el și soția lui au deja o problemă.

Ceva îi leagă pe Damian și Maticiuc

Amintim că pe Codin Maticiuc o să îl revedeți în Clanul, serial în care joacă și el. Alături de George Ivașcu, Codin Maticiuc formează unul dintre cele mai simpatice „duete” de personaje. Pelicanu’ și Iulică trăiesc o simbioză perfectă. Însă Codin este legat și mai tare de serialul difuzat la Pro TV. El a și povestit, într-un interviu cât de implicat a fost în serial, încă de la început

„Am lucrat alături de Anghel Damian, Lia Bugnar înainte ca oricine să știe că serialul există. Am participat chiar și la numirea lui, am fost naș de botez”, a declarat Maticiuc în trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre