Simona Ionescu / Redactor Șef

Codin Maticiuc, petrecere cu 1200 de persoane. Ca să-și hrănească invitații, a adus două food-truck-uri

Codin Maticiuc, petrecere cu 1200 de persoane. Ca să-și hrănească invitații, a adus două food-truck-uri
În viziunea lui Codin Maticiuc, petrecere înseamnă ceva fabulos, dar să aibă 1200 de invitați la ziua de naștere, la asta chiar nu se aștepta nimeni.

Lui Codin Maticiuc îi plac enorm petrecerile, dar nu și nunțile. Motiv pentru care la ziua lui de naștere a avut nu mai puțin de 1200 de invitați.

Nu la fel s-a întâmplat când Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu femeia care i-a dăruit doi copii, Ana Pandeli. Pentru că e extrem de discret când vine vorba de viața personală, a ales ca evenimentul să aibă loc „la secret” și să știe doar membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. Iar la sfârșitul lui 2023, a spus cel mai hotărât da din viață. A existat însă un motiv foarte clar pentru care Codin a făcut acest pas.

„Bă, hai să fim cât mai mulți Maticiuci și să ne fie mai ușor”

„A fost ceva din niște motive practice, administrative, să nu mai mergem cu tot felul de declarații pe la granițe când ne întrebau: „Dar pe copil de ce-l cheamă așa, pe tine așa, pe ălălaltu…. Și-atunci am zis: „Bă, hai să fim cât mai mulți Maticiuci și să ne fie mai ușor!. Dacă-mi plăcea procesu, făceam procesu cu nuntă, cum se face, nu mă duceam la un birou administrativ”, a declarat Codin Maticiuc pentru Viva.

Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret. Sursă foto: Viva

„Câți ar trebui să chem? 2.000? 3.000? Stres, alea, mâncare”

E adevărat că „procesu” nu e pe gustul său, însă dacă soția și-ar dori o nuntă în toată regula, el nu ar da înapoi. Dar are o dilemă: dacă la propria aniversare a avut 1200 de invitați, la nuntă câți să cheme? 2000? 3000? Acest gând îl sperie pe afacerist. Și ar mai fi ceva. La nuntă nu poți să te îmbraci în blugi, cum îi place lui să poarte, iar în ținută de gală, nu s-ar simți în largul său…

„Nu-mi place să mă-mbrac așa, pentru că trebuie să te îmbraci într-un fel, nu poți s-o faci chiar neapărat în blugi. Eu la ziua mea, anul ăsta, am chemat 1.200 de persoane, câți ar trebui să chem la nuntă? Că nu mi-am chemat toate rudele și rudele la rude și la rude… Câți ar trebui să chem? 2.000? 3.000? Stres, alea, mâncare…”, a mai spus Codin. Și apropo de hrănit invitații, la aniversare pentru ca toată lumea să se simtă bine, Codin a adus două food-truck-uri, unul cu burgeri, unul cu pizza. Și așa toată lumea a fost mulțumită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre