Simona Ionescu / Redactor Șef

Codin Maticiuc dă totul din casă. Picanterii din perioada în care a fost iubitul Ginei Pistol

Codin Maticiuc dă totul din casă. Picanterii din perioada în care a fost iubitul Ginei Pistol
Cu ani buni în urmă, Codin Maticiuc nu era băiatul cuminte și de casă ca acum, ci un adevărat Don Juan care juca pe degete orice domniță îi cădea în mreje. Cum a fost relația cu Gina Pistol.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a deschis sertarul cu amintiri și a povestit lucruri necunoscute până acum despre relația controversată cu frumoasa Gina Pistol.

Gina Pistol, la un pas să fie doamna Maticiuc

Codin Maticiuc a recunoscut: dintre toate femeile pe care le-a cunoscut familia, Gina Pistol a fost cea mai iubită. Iar dacă nu ar fi cunoscut-o pe Ana, femeia care i-a dăruit doi copii și l-a schimbat radical, ar fi rămas cu Gina Pistol. „Probabil că aș fi fost forțat de familie să o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc și Gina Pistol, în perioada în care formau un cuplu

Ce mesaj i-a transmis fostului soț al mamei copiilor săi

Codin a mers cu sinceritatea până la capăt și a subliniat că l-a cunoscut pe fostul soț al Anei Pandeli, exact în ziua în care urma să se mute cu aceasta și i-a transmis acestuia chiar și un mesaj. La care a primit și răspuns. Doi bărbați care au lăsat orice orgoliu la o parte pentru binele copiilor. „Salut! Codin sunt. De ieri (10 decembrie 2018), băiatul tău locuiește la mine, pe șoseaua…, orice ai nevoie, dacă nu te descurci cu Ana, te rog să-mi scrii și îți voi sta la dispoziție. Te așteptăm și la noi oricând.”, au fost cuvintele lui Codin.

„Bună, Codin! Mă bucur că ai scris. Sunt convins că vei avea grijă de Mario și de Ana. Desigur vom ține aproape”, a fost răspunsul lui Mihai Munteanu. Băiatul Anei și-a vizitat tatăl natural la Tulcea și la un moment dat, alături de el a fost și Codin. Iar tânăra a reușit să-l transforme pe fostul Crai de Dorobanți într-unul dintre cei mai buni parteneri de viață și un tată care ar face orice pentru copiii lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre