Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose demască perverșii: „Justițiarul din Berceni, te convoc!”

Theo Rose demască perverșii: „Justițiarul din Berceni, te convoc!”
Theo Rose a dezvăluit recent un moment șocant prin care a trecut, astfel că s-a hotărât să demaște perverșii, arătând și dovezi clare că are dreptate. L-a și convocat pe numitul „justițiar din Berceni” despre care spune că a întrecut măsura.

Pe lângă calitățile vocale de necontestat, Theo Rose s-a remarcat de-a lungul timpului și datorită sincerității ei și a stilului tranșant cu care spune atunci când o deranjează ceva. Recent, artista, care este și mama unui băiețel de 1 an și 4 luni, a povestit prin ce a trecut, atunci când a intrat pe contul ei vechi de pe rețeaua de socializare Hi5. 

Cântăreața a vrut să salveze câteva poze vechi de acolo, însă a avut o surpriză neplăcută. Theo Rose a dezvăluit că, deși avea acolo numai poze vechi, încă de pe vremea de când avea maxim 12 ani, s-a trezit cu mai multe notificări de la tot felul de „perverși”, care o invitau să iasă în oraș. Artista a menționat că nu a existat vreun semn că respectivii știau că ea este, de fapt, Theo Rose. 

A intrat pe Hi5 pentru a salva poze de când era copil 

Astfel, Theo Rose i-a demascat pe perverșii care i-au dat mesaje, dar l-a și convocat pe unul anume, „justițiarul din Berceni”. 

„Să vă spun. Săptămâna trecută, la o masă cu Speak, își amintește de Hi5 (n.r. rețea de socializare veche, folosită înainte de Facebook). Și zice că acum s-a transformat într-o aplicație de dating (n.r. întâlniri), se numește Tagged. Și mi-am adus aminte că m-am mai conectat acum un an-doi, pentru poze. 

Theo Rose a arătat și ce poze avea pe contul vechi de Hi5 și care au atras „perverșii”

Dar eu m-am conectat pe Hi5, încă nu era Tagged, nu știu de când e asta. Și descarc aplicația, zic, ia mă să văd că poate salvez și eu din pozele alea. Eu am poze acolo uploadate de când aveam 7-8 ani până pe la 12-13 ani, cam acolo s-a oprit. 

„Mesaje cu ’să-ți mănânc gurița’”

Am intrat, m-am conectat, mi-am adus aminte parola, le arăt poze, am salvat câteva dintre ele, știți că am și postat săptămâna trecută o poză cu mine din 2008. Și am lăsat aplicația cu notificările pornite. Le-am ignorat eu zilele astea că na, eu și așa ignor notificările. Să vă ferească Dumnezeu să îmi scrieți un mesaj! Să nu apelați la mine dacă sunteți vreodată în pericol, că nu văd mesajele, e ceva extraordinar! 

Și ce credeți? Mă uit acum, 2500 de notificări, îmi dau aia acolo „match” (n.r potrivire) să mă întâlnesc cu ei. Și mesaje cu ’să-ți mănânc gurița’ și ei se uită la poze cu o fetiță. O fetiță! Justițiarul din Berceni , te convoc, că nu e ok! Nu a zis niciunul ’ah tu ești Theo Rose, când erai mică’, nu a zis niciunul așa ceva. Ăștia vor să își dea întâlnire cu o fetiță! Se poate așa ceva?! Se pune?!”, a încheiat Theo Rose. 

Cine este „Justițiarul din Berceni”

Justițiarul din Berceni, așa cum este numit cel pe care îl convoacă Theo Rose, este Alex Constandachi, un bărbat de 33 de ani care lucrează în vânzări la o corporație. În timpul liber, el organizează operațiuni de prindere a prădătorilor sexuali împreună cu voluntarii din proiectul său.

El este „Justițiarul din Berceni”, pe numele real Alex Constandachi.

După ani de activism civic, Alex a devenit cunoscut pentru acțiunile sale de a expune pe internet presupușii pedofili și perverși. Pentru a-i identifica, el creează conturi false pe rețelele sociale, simulând profiluri de minori, și primește rapid mesaje indecente de la bărbați adulți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri