Simona Ionescu / Redactor Șef

A înnebunit lumea. Străzile unui mare oraș, inundate de indivizi care se autosatisfac în public

A înnebunit lumea. Străzile unui mare oraș, inundate de indivizi care se autosatisfac în public
În timp ce adepții curentului „new age” anunță de ani întregi că intrăm într-o nouă eră, mai spirituală și religioasă decât ceea ce a fost până acum, străzile unui mare oraș au fost inundate de indivizi care se autosatisfac în public, sau umblă complet dezbrăcați. Lumea pare că a înnebunit, iar imaginile ridică întrebarea dacă ne îndreptăm, într-adevăr, spre o eră religioasă, sau spre una sexuală.

Lumea pare că a înnebunit, cel puțin dacă ne raportăm la situația gravă din New York, unul dintre marile orașe ale lumii. Străzile au fost inundate de indivizi care se autosatisfac în văzul tuturor, sau merg goi pușcă, fix așa cum au venit pe lume. 

Adepții curentului „new age” militează de ani întregi pentru noua eră, despre care se spune că este una religioasă, însă faptele demonstrează contrariul. Conform statisticilor NYPD (poliția din New York), statisticile privind gesturile ofensatoare în public au suferit o creștere fabuloasă. 

Datele arată creșteri fabuloase 

Rapoartele NYPD arată că numărul perverșilor care se masturbează în public a crescut cu 51% până la 30 iunie, ajungând la 378 de plângeri față de 251 în aceeași perioadă din 2023.

Între timp, polițiștii au emis 159 de citații penale până la 30 iunie în întregul oraș pentru newyorkezii care și-au expus organele genitale — uneori pentru a urina — o creștere uluitoare de 396% față de cele 32 de amenzi date în 2023, conform statisticilor orașului.

Autosatisfacere în public, în plină zi 

În urmă cu trei săptămâni, un bărbat dezbrăcat cu părul lung s-a masturbat în timp ce stătea pe un scaun în fața restaurantului Washington Square Diner, în ploaia torențială, conform filmărilor pe care rezidentul Brian Maloney le-a împărtășit cu New York Post.

Numărul perverșilor care se masturbează în public a crescut cu 51% până la 30 iunie, ajungând la 378 de plângeri față de 251 în aceeași perioadă din 2023.
Foto: New York Post

Câteva zile mai târziu, o femeie din metrou a decis să defileze în fața călătorilor în costumul Evei, a spus el.

„Suntem epuizați de asta,” a spus Maloney. „Cerem ajutor, îi implorăm pe aleșii noștri să ne ajute și, practic, suntem ignorați.”

Locuitorii se revoltă, dar degeaba

La o întâlnire din iulie a Consiliului Comunitar 1 din Manhattan, care acoperă cartierele Financial District și Tribeca din New York, locuitorii s-au revoltat din cauza eșecului polițiștilor de a răspunde la plângerile lor despre un masturbator în serie acoperit de murdărie, cu un tatuaj al Corpului de Infanterie Marină pe spate.

Oamenii au înnebunit și umblă dezbrăcați prin New York
Foto: New York Post

Căpitanul Joel Rosenthal, ofițerul comandant al Secției 1 de Poliție, i-a avertizat pe localnicii revoltați că, chiar dacă poliția îl prinde în flagrant, perversul ar fi eliberat în scurt timp. Conform acestuia, anumite categorii de încălcări ale legii se pedepsesc cu doar două ore de reținere la secție, fără ca măcar să ceară vreo cauțiune pentru eliberare. 

Autoritățile, nepăsătoare cu bolile psihice 

Potrivit lui Carolyn D. Gorman, analist de politici privind bolile mintale la Institutul Manhattan,  incapacitatea orașului de a spitaliza și trata eficient persoanele cu boli mintale severe a dus la creșterea deviațiilor tulburătoare. Autoritățile practic privesc nepăsătoare în timp ce pe străzi oamenii sunt expuși constant la astfel de pericole. 

„Dacă nu aplicăm legile astfel încât indivizii să nu ajungă în închisori și nici nu primesc tratament psihiatric deoarece sistemul de sănătate mintală nu prioritizează bolnavii mintali … acești oameni sunt pe străzi,” a conchis Gorman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre