Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, despre fricile sale. „Îmi tremură genunchii și în fața familiei”

Theo Rose, despre fricile sale. „Îmi tremură genunchii și în fața familiei”
S-ar spune că Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, nu are nici un fel de secrete pentru cei care o iubesc. Și totuși, sunt puțini care știu că și acum artistei îi e frică de scenă. Dar nu doar atât...

Invitată în podcast-ul „Drive in” cu Andrei Niculae de la radio Virgin, Theo Rose a povestit că și în acest moment are o frică teribilă de scenă.

„Nu am cum să dau înapoi, înghit voma și mă duc și cânt”

„Mi-e frică de scenă, încă am emoții mari. Încă se întâmplă lucrurile astea. Cum ar fi să dau înapoi când sunt pe buza scenei și simt că îmi vine să vomit? Nu mai am cum, înghit voma și mă duc și cânt. Am primit cândva niște sfaturi care m-au enervat în timp. Nu poți să cânți și muzică populară și muzică ușoară în același timp. De ce nu pot? Adică ce se întâmplă dacă le cânt”, a spus vedeta, puțin iritată.

„Îmi tremură genunchii și în fața familiei”

Theo Rose recunoaște și acum că se teme de scenă. Sursă foto: captură youtube

Artista spune că cele mai mari emoții le are atunci când merge la nunți „pentru că sunt mulți oameni acolo și nu vrei să-i dezamăgești. E o chestie de validare. Și eu fac asta cu alți artiști. Și mă bucur tare când mi se spune: Bravo, mă”. Deși nimeni nu ar fi crezut, Theo Rose spune: „îmi tremură genunchii și în fața familiei. (…)

Până și familia mea are asta acum: Bă, acum ești artistă, cântă-ne și tu ceva. Și se așteaptă să le când ca după disc. Și încerc să nu-i dezamăgesc, că ăștia pot să-mi spună în față”.

„Și mor când se întâmplă lucrurile astea”

„Se întâmplă să falsez, iar când pățesc asta, îmi ia zile întregi să-mi revin. Și mor când se întâmplă lucrurile astea. Acum, cântările depind de foarte multe lucruri.

Suntem nouă pe scenă, în total, avem un sunetist, cântăm în locații diferite, contează mult cum e făcut sunetul, cum te auzi, ce control ai, purtăm căști dar nici cu alea nu ai garanția că te auzi bine. (…) Încă sunt în căutarea unei soluții. (…) Am ambiția asta să pot să cânt live bine tot timpul. Adică, am deschis gura, să fie zid”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre