Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose vrea să-i demonstreze ceva Irinei Rimes de la Vocea României. „Să fiu a naibii de nu, în câteva luni de zile…”

Theo Rose vrea să-i demonstreze ceva Irinei Rimes de la Vocea României. „Să fiu a naibii de nu, în câteva luni de zile…”
Invitată în podcast-ul lui Bursucu, Theo Rose și-a spus povestea vieții și a vorbit și de cât de manierată este. După ce a primit inelul de logodnă, a luat o decizie care e legată și de Irina Rimes.

De când a devenit iubita lui Anghel Damian și mămică cu acte în regulă, Theo Rose și-a schimbat viața. Consideră că e o actriță în transformare și susține că nimeni n-a spus vreodată despre ea că e manierată. Vrea să o întreacă și pe Irina Rimes de la Vocea României.

„Nu mai am timp să fac haz de necaz”

„Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva (n.n. a fi manierată). Ți s-a părut vreodată că am fost vreo doamnă adevărată? În viața reală există un echilibru, nu mă duc să fac dezmăț unde calc. Sunt o fată decentă, intru într-un magazin, zic bună ziua, mulțumesc. Sunt o fată rezervată, dar de când a venit Sașa m-am schimbat, dar nu știu dacă puțin sau mai mult. În sensul că acum preocupările mele sunt altele. Tot timpul trebuie să ajung acasă la copil, nu mai am timp să fac haz de necaz”, a mărturisit Theo Rose.

Cât de romantic este Anghel

Theo susține că Anghel e romantic prin tot ceea ce face și tot ceea ce spune, iar când se uită la ea, o dezarmează. Chiar dacă știe că reprezintă totul pentru ea, cântăreața spune că niciodată iubitul său nu a avut momente în care să și-o ia în cap.

„Se poate întâmpla, dar eu nu simt. A fost o nebunie de la început. Cum ar fi acum să mă apuce gândurile că dacă pleacă… Și nici nu vreau să-mi pun problema. Eu de ce sunt în casa asta? Nu ca să-l fac să mă iubească? (…) Avem și discuții, ne și certăm, dar tot mor de el”, s-a destăinuit una dintre cele mai bune voci ale României.

„Să fiu a naibii de nu, în câteva luni de zile…”

Theo îl iubește enorm și nu-și vede viitorul fără el, iar momentul cererii în căsătorie nu-l poate uita niciodată. Dar când a primit inelul de logodnă, în interiorul acestuia erau câteva cuvinte în franceză. Însă Theo nu cunoaște această limbă. „Toată familia lui Anghel e vorbitoare de franceză, el a făcut școala în franceză, mama lui trăiește la Paris, dar vine o dată la două săptămâni să-și vadă copiii și pe Sașa.

Și tatăl lui vorbește franceză. Ce să zic, Bursucule? E un inel lat, e greu de purtat. Mama lui îmi aduce cărți în franceză. Dar uită-te la mine că zic… Mă apuc de meditații la limba franceză. Să fiu a naibii de nu, în câteva luni de zile, știi ce îi fac Irinei Rimes la Vocea României, ea care vorbește franceză atât de bine?”, a spus Theo Rose, râzând cu poftă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre