Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose e pusă pe lucruri mari și vrea să fie la casa ei. Ce a învățat de la bunicul

Theo Rose e pusă pe lucruri mari și vrea să fie la casa ei. Ce a învățat de la bunicul
Multe domnișoare ar vrea să fie ca Theo Rose, dar puține sunt în stare să se comporte ca și artista. Iată la ce a renunța vedeta.

În ultima perioadă, Theo Rose e mai hotărâtă ca niciodată să-și îndeplinească un mare vis. Așa că s-a pus pe treabă.

Theo Rose e pusă pe lucruri mari și vrea să fie la casa ei. Ce a învățat de la bunicul

Theo Rose nu s-a plâns niciodată de lipsa banilor, iar conturile ei nu arată rău deloc. Chiar și așa, cântăreața ține mult de bani și nu pleacă nici măcar în concediu. Nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că nu vrea să cheltuiască bani, pentru că are un mare vis: să-și cumpere casă.

https://www.tiktok.com/@diana.blogger/video/7130894712315137286?is_from_webapp=v1&item_id=7130894712315137286&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fsubstantial.ro%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fsubstantial.ro%2Ftheo-rose-nu-este-deloc-risipitoare-ce-planuri-are-vedeta-cu-banii-pe-care-i-a-strans-pana-acum%2F&referer_video_id=7130894712315137286

Theo susține că i-ar fi ușor să plece să viziteze locuri scumpe, dar nu s-ar simți deloc confortabil să se întoarcă într-o casă cu chirie. Așa că preferă să facă sacrificii acum, ca mai târziu să se poată relaxa și să s bucure de lux. Vedeta nu a spus însă nimic dacă și-ar dori sau nu să se mute alături de noul iubit.

„Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil”

E pentru prima dată când fostul iubit al lui Theo Rose spune lucrurilor pe nume. El a ales să lămurească situația pentru că sa săturat de vorbe în vânt. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Doresc însă să lămuresc câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

„În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea. Și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!”, a spus nepotul lui nea Mărin.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre