Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose se ia de răutăcioase: „Multe aveți așa bărbați acasă și nu mai zice nimeni nimic”

Theo Rose se ia de răutăcioase: „Multe aveți așa bărbați acasă și nu mai zice nimeni nimic”
Nu e nici cea mai mică îndoială că Sushi, pisicuța fără păr a lui Theo Rose e mascota casei. Toată lumea o adoră, dar există și răutăcioase care n-o văd cu ochi prea buni.

Acestor răutăcioase, Theo Rose le-a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Poate se vor potoli…

Theo Rose și pisicuța ei fac o echipă pe cinste. Sushi, care debordează de energie, e pe zi ce trece mai simpatică, iar artista nu-i refuză nimic. Micuța a transformat patul într-un loc de joacă și își ține mereu stăpâna în priză. Nu ratează nici un moment să-i arate celebrei sale stăpâne ce știe să facă atunci când vede „biciul ăla cu care te joci tu, jumătatea aia de pasăre”.

„Multe aveți așa bărbați acasă și nu mai zice nimeni nimic”

Există însă și răutăcioase, cărora „ochioasa” nu prea le e pe plac, așa că Theo Rose le-a transmis un mesaj pe contul de socializare. „De ce ziceți, mă, de pisica mea că e urâtă? Că nici nu e frumos să-mi ziceți așa ceva. Nu? E urâtă când o vezi prima dată, dar după ce te obișnuiești cu ea, ți se pare chiar drăguță…

Multe au bărbați din ăștia acasă și nu mai zice nimeni nimic…”, le-a dat Theo Rose peste nas.

„Șobolanca asta, cum credeți că i-am pus numele?

Sushi, o superbă felină fără blană, din rasa Sphynx a fost un cadou pe care Theo Rose l-a primit la puțin timp după ce a venit pe lume bebelușul. Patrupedul îl adoră pe Sasha Ioan, bebelușul artistei și obișnuiește să se urce pe el, pentru a-i arăta dragostea.

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha. Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea, dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, a spus Theo Rose cu ceva timp în urmă pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre