Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose și Anghel Damian, implicați în cel mai greu proiect. „Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm…”

Theo Rose și Anghel Damian, implicați în cel mai greu proiect. „Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm…”
Theo Rose și iubitul său, Anghel Damian nu au stat niciodată deoparte când cineva a avut nevoie de ajutor. Cei doi recunosc că proiectul în care s-au implicat acum este cea mai mare provocare.

Theo Rose și Anghel Damian au o viață pe care mulți și-ar dori-o, dar întotdeauna le oferă ajutor celor care nu au avut atât de mult noroc. Cei doi parteneri cer acum ajutor pentru proiectul din care fac parte.

Pe contul de socializare al lui Theo Rose a apărut o postare emoționată, care le-a adus lacrimi în ochi fanilor cântăreței. Postarea are legătură cu un proiect în care e implicat și Anghel Damian, dar și Codin Maticiuc pentru a construi o clinică nouă de psihiatrie pentru copii și adolescenți.

„Noi ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm”

„Strigăm ajutor! Construim un spital pediatric! O nouă clinică de psihiatrie pentru copii și adolescenți. Am fost solicitați de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București să renovăm în clădirea deja existentă, clădire veche de 100 de ani. Renovarea nu este o soluție! Așa că noi ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm.

„Va fi cel mai greu drum al nostru și vă așteptăm să vă alăturați!

Facem o clădire nouă pentru copii. Va fi cel mai greu drum al nostru și vă așteptăm să vă alăturați. (…) Dacă sunteți antreprenori sau reprezentați o companie puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit/venit din firmă, dacă sunteți angajați puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit din salariu sau cu cardul (pe site-ul fundației)”, este mesajul postat de Codin Maticiuc și în care a fost etichetată și Theo Rose.

Mesajul publicat de actor a fost completat de un videoclip emoționant, în care sunt ilustrate perfect problemele cu care se confruntă anumiți copii. Materialul video a fost realizat cu ajutorul lui Anghel Damian, care a regizat în întregime spotul.

Theo Rose și Anghel Damian, implicați în cel mai greu proiect

„Prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta”

Recent, Theo Rose a mai transmis un mesaj fanilor săi, în care le-a explicat că a avut noroc în viață, dar a și muncit enorm ca să ajungă în vârf. „Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă.

„Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă”

Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult sa se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru ca au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă. Acuma, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Ca și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul.

„Trenul n-are mamă, n-are tată”

Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa. Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?! Nu știu…Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?”, a fost mesajul Theo Rose, pe contul de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre