Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Damian intră în războiul Anei Prodan cu Reghecampf. Iubitul lui Theo Rose l-a umilit total

Anghel Damian intră în războiul Anei Prodan cu Reghecampf. Iubitul lui Theo Rose l-a umilit total
Anamaria Prodan a făcut un ultim gest pentru a scăpa pentru totdeauna de Laurențiu Reghecampf. S-a scăpat definitiv și de verighetă.

Chiar dacă s-au despărțit de ceva vreme, iar Laurențiu Reghecampf are acum o nouă familie, un copil reușit și altul care va veni pe lume curând, Anamaria Prodan încă mai suferă. Dar lucrurile se vor schimba radical…

În ultimul videoclip lansat de Theo Rose, intitulat „Soarele meu”, Anamaria Prodan este personajul principal. Fiica celebrei interprete de muzică populară Ionela Prodan apare conducând un dric de lux într-o pădure, cu un sicriu în mașină. La un moment dat, diva ajunge într-un cimitir, unde patru bărbați vânjoși scot sicriul din automobil și îl duc la groapă.

Anamaria a aruncat verigheta

În spatele acestuia, Anamaria Prodan, toată în negru și ținând un trandafir roșu în mână, își plânge iubirea pierdută. Când sicriul ajunge la groapă, capacul este dat la o parte, iar Anamaria aruncă verigheta în acesta. Sicriul este închis și coborât în pământ. Pare că odată cu acesta, iubirea Anamariei Prodan a fost îngropată pentru totdeauna. Scenaristul acestui clip apreciat de toată lumea a fost Anghel Damian, iar versurile îi aparțin iubitei sale, Theo Rose. Pare că totul este cu dedicație către bărbatul care i-a frânt inima Anamariei Prodan.

„Și m-ai lăsat fără regret…”

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja / Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă / Îl știu ca și cum îl iubisem deja / În viața aia în care nu avea inima de stâncă / Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet /

Pare linia prea fină între ură și iubire / Și m-ai lăsat fără regret / Soarele meu, luna de pe cer / Steaua stelelor, azi vin să te cer / Te văd pe stradă, parcă nefericit / Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe / Poate acum ai înțeles în sfârșit / Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”, sunt versurile melodiei.

Fanii i-au adus laude Anamariei Prodan

După ce au vizionat videoclipul, internauții i-au adus laude Anamariei Prodan, punctând faptul că nu se putea găsi o altă femeie mai potrivită pentru acest cântec. „Numai Ana putea fi așa potrivită pentru acest cântec și videoclip”, „Wow! O super melodie, un videoclip care face toți banii! Ana Maria Prodan este o luptătoare! Theo Rose, ești superbă!

Nu știu cum reușești dar ești dedicată și bombă”, „Piesa o să fie numărul 1 în top, pentru mult timp! Super interpretare și super videoclip! Cred că multe femei se regăsesc în aceste versuri! Face cât 1000 de ore la psiholog”, „O ador pe femeia asta! Metafora potrivită! Iar Theo, o voce splendidă!”, „M-am uitat de 10x la videoclip, felicitări pentru colaborare! Nu se găsea alta mai potrivită”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre