Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose și Anghel Damian, zvonuri după ce au fost nași pentru a doua oară. Artista și bunica au făcut show. Video

Theo Rose și Anghel Damian, zvonuri după ce au fost nași pentru a doua oară. Artista și bunica au făcut show. Video
Theo Rose și Anghel Damian s-au distrat pe cinste la petrecerea de botez a micuței Agatha Elena, o bebelușă ca un înger, pe care au creștinat-o.

La petrecere a fost toată familia, părinții lui Theo Rose, dar și bunica artistei care i-a uimit pe toți cu dansurile sale. Anghel Damian a fost cu ochii numai după iubita sa, pe care a sărutat-o ori de câte ori avea ocazia.

Theo Rose ;i Anghel Damian, nași de botez pentru cea mai frumoasă bebelușă. Sursă foto: instagram

Petrecere de cinci stele în familia lui Theo Rose. Frumoasa cântăreață și alesul inimii sale, Anghel Damian au fost recent nașii unei fetițe superbe. Theo a strălucit la propriu, înveșmântată într-o rochie maro și fardată ca la carte, iar Anghel Damian s-a asortat cu iubita sa, optând pentru un costum în nuanțe de bej și un pulover alb pe gât.

Theo Rose a aflat și cine a adus-o pe lume

Cu această ocazie, Theo Rose și-a întrebat tatăl cine a adus-o pe lume, răspunzându-și la o întrebare mai veche: de ce nu seamănă cu părinții săi. „Cine m-a adus pe mine pe lume?”, și-a întrebat cântăreața părintele. „Barza, tată, iar eu te-am luat după casă”, i-a răspuns tatăl, zâmbind. „De aia eu nu semăn cu vreunul dintre ei. Eu semăn cu barza”, a continuat imediat artista.

Bunica lui Theo Rose a fost în centrul atenției

Dacă tatăl lui Theo Rose și-a unduit trupul în „dansul sprinten”, nici bunica nu a stat pe scaun. Femeia a dansat toată noaptea, atât cu nepoata sa, cât și cu restul nuntașilor, mai ales pe ritmuri machedonești, de parcă ar fi fost o tinerică, și a cântat alături de Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damina nași pentru prietena din copilărie a artistei, cântăreața Denisa Trofin . Sursă foto: Instagram DT

Zvonuri despre nuntă și botez în familia Damian

La sfârșitul lui august, Theo Rose și Anghel Damian au fost și nași de botez, dar și de cununie pentru prietena sa din copilărie, Denisa Trofin, cântăreață și reporter la ProTV. „Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și ai iubitei noastre Karla Elena”, a scris Theo Rose pe Instagram. Pentru acest eveniment, Theo Rose a ales o rochie turcoaz, lungă și o pereche de sandale strălucitoare. Buchetul de nașă a fost realizat din flori roz.

Theo și Anghel au obținut dispensă de la preot pentru a putea cununa și boteza, ei fiind încă necăsătoriți, dar au fost condiționați ca această uniune să se petreacă într-un an. Sunt zvonuri că, după ieșirea din postul Crăciunului, cei doi vor avea un eveniment complex: îl vor boteza pe Sașa și se vor căsători religios.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre