Simona Ionescu / Redactor Șef

Tiger Woods implicat într-un accident aproape mortal. Legenda golfului se află în stare gravă la spital

Tiger Woods implicat într-un accident aproape mortal. Legenda golfului se află în stare gravă la spital
Tiger Woods a ajuns de urgență la spital, după ce a fost implicat într-un accident auto. Celebrul jucător de golf se afla în apropiere de Los Angeles la momentul impactului.

Tiger Woods implicat într-un accident aproape mortal. Legendarul jucător de golf a fost scos de un echipaj de descarcerare din mașina avariată. Acesta a fost apoi transportat la spital.

Tiger Woods se recupera după o altă operație

Tiger Woods implicat într-un accident aproape mortal. Tragicul accident s-a produs în California, în apropiere de Los Angeles. Pentru a-l scoate din autoturism pe Tiger Woods a fost necesar ajutorul unei echipe de descarcerare. Celebrul jucător de golf se recupera după cea de-a 5-a operație la spate.

Accidentul de mașină s-a produs, marți, în regiunea Los Angeles. Salvatorii au solicitat ajutorul echipei de descarcerare pentru a-l scoate pe Tiger Woods din autoturismul răsturnat în afara autostrăzii. Poliția a început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Se pare că Tiger Woods călătorea către următorul turneu de golf la care urma să participe. De altfel, în imaginile transmise de CNN se observă bagajele legendei golfului în afara mașinii avariate. El a mai fost implicat într-un accident de circulație în trecut.

De curând, în presa străină Tiger Woods a fost personajul mai multor articole despre adulterul pe care l-a comis.

Cum s-a descoperit că Tiger Woods are o amantă

National Enquirer l-a monitorizat pe Woods luni de zile. Un reporter a urmat-o pe Uchitel în lift și a văzut-o pe aceasta intrând în apartamentul lui Woods. Acum având dovada, povestea putea fi publicată.

Tiger a încercat să își convingă soția că Rachel îi este doar o prietenă, punându-le pe cele două în legătură la telefon. El și amanta sa credeau că strategia lor a funcționat în momentul în care cei  de la Enquirer au publicat povestea.

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri despre relație și prăbușirea unui mare sportiv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre