Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri despre relație și prăbușirea unui mare sportiv

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri despre relație și prăbușirea unui mare sportiv
Rachel Uchitel, despre care se spune că este amanta lui Tiger Woods, a dezvăluit că a sunat-o pe soția acestuia, Elin Nordegren pentru a o convinge că ei nu au fost implicați în nici o relație cu tentă sexuală. Gestul a fost făcut cu doar câteva zile ca aventura să fie dezvăluită de presă, scrie Daily Mail

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri. Uchitel, prima din multele femei care au fost identificate drept amante ale lui Woods în anul 2009, a dezvăluit ce relație a avut cu vedeta golfului. Ea apare în partea a doua a documentarului despre Tiger, realizat de HBO și care a fost difuzat duminică, 17 ianuarie 2021.

Rachel (acum în vârstă de 45 de ani), spune că Woods i-a făcut legătura telefonică cu soția sa, după ce i s-a alăturat la campionatul Australian Masters, în noiembrie 2009.

„Am avut o conversație extinsă de 30 de minute, Elin și cu mine. Am convins-o că nu am o relație sexuală cu Tiger”, și-a amintit Uchitel.

,,Am vorbit despre cum l-am cunoscut pe Tiger, cum i-am cunoscut și prietenii, cum și de ce mă aflam în Australia”.

După aceea, Național Enquier a publicat un material despre aventura pe care o au  Rachel Uchitel și Woods. Ea a spus: ,,Povestea a ieșit public, însă nimeni nu s-a uitat la ea. Între povestea asta stupidă și apelul cu Elin (foto, împreună cu Tiger) îmi amintesc că m-am gândit:  Oh, Doamne, vom trece chiar și peste asta”.

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri

Câteva zile mai târziu, Rachel a fost nevoită să înfrunte realitatea în timp ce Elin se certa cu Woods legat de adulterul său. L-a  dat afară din casă și i-a spulberat SUV-ul cu un cub de golf, de ziua Recunoștinței.

,,Când te pot revedea?”

Uchitel a povestit cum l-a cunoscut pe Tiger Woods. S-a întâmplat în timp ce lucra la Griffin, un club de noapte exclusivist din New York.

„Tiger stătea singur așa că am mers să vorbesc cu el. Când am vrut să plec, mi-a luat numărul de telefon. Probabil că mașina nici nu a ajuns la colțul străzii ce el deja începuse să îmi scrie mesaje, a susținut ea.

A spus ceva de genul: ,,Când te pot revedea?”. Era un om căruia îi plăcea să intimideze, ăsta era Tiger Woods. Știam că este căsătorit, știam că are responsabilități. Apoi a spus: ,,Vreau să zbori la Orlando și vin să ne vedem acolo”.

Amanta recunoaște adulterul lui Tiger Woods

Din spusele lui Rachel, perechea a întreținut pentru prima dată relații sexuale în Orlando.

,,Îmi amintesc că m-am gândit cum voi mai fi vreodată cu un simplu muritor. Pentru că atât de mulți oameni l-au pus pe Tiger pe un astfel de piedestal și iată-l în patul meu. El era tigrul meu”, a spus ea.

Reflectând relația lor, Uchitel a spus că le-a plăcut foarte mult să fie unul cu celălalt.

Rachel a fost de acord cu argumentul echipei documentarului HBO că rădăcina problemelor lui Tiger Woods se trag de la tatăl acestuia, Earl. Părintele și-a dorit ca Woods să nu fie doar cel mai bun jucător de golf din lume ci o figură asemănătoare lui Ghandi, care ar depăși sportul și ar aduce bucurie inimii.

,,Într-o zi l-am întrebat de ce nu trece pe acasă să vadă ce face Elin, iar el mi-a răspuns: „Ea nu pune întrebări ca tine. Ea nu este ca tine”.

,,Atunci mi-a venit în minte că el vrea ca cineva să îl întrebe lucruri. I-am pus un milion de întrebări și a vrut să ofere fiecare detaliu pe care nu a putut să  îl spună de ani de zile sau niciodată”.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste

Într-o zi, când Woods o lăsa la aeroport, Uchitel i-a spus că îi va fi dor de el. El i-a spus ,,să înveți să îți compartimentezi, să le împingi în lateral și să te gândești la altceva”.

Aventura lor a devenit publică după ce Woods a rugat-o pe Uchitel să vină la Australian Masters. I-a spus: ,,Nu pot câștiga dacă nu ești aici”.

„Omul acesta din care toată lumea dorea câte o bucată, mă dorea pe mine. Acesta este cel mai mare ,,Te iubesc” pe care l-am auzit”, a spus ea.

Cum s-a descoperit că Tiger Woods are o amantă

National Enquirer l-a monitorizat pe Woods luni de zile. Un reporter a urmat-o pe Uchitel în lift și a văzut-o pe aceasta intrând în apartamentul lui Woods. Acum având dovada, povestea putea fi publicată.

Tiger a încercat să își convingă soția că Rachel îi este doar o prietenă, punându-le pe cele două în legătură la telefon. El și amanta sa credeau că strategia lor a funcționat în momentul în care cei  de la Enquirer au publicat povestea.

Amanta lui Tiger Woods face dezvăluiri

De ziua Recunoștinței, Uchitel i-a trimis un mesaj lui Woods despre modul în care cei doi ,,au scăpat nevătămați din ceea ce ar fi putut fi un coșmar complet”.

Apoi a primit un mesaj în care scria ,,Ai fost singura pe care am iubit-o vreodată”. Richel i-a răspuns că ,,lucrurile nu au fost niciodată mai bune între ei”.

Woods a spus că a luat un Ambien și că se va pune să doarmă. În scurt timp însă Richel Uchitel a primit un mesaj în care scria: ,,Când te voi revedea din nou?”. Și imediat a sunat telefonul.

Richel răspunde: ,,Da, iubitule”. Dar vocea soției lui Tiger, Elin Nordegren, se aude tăioasă: ,,Știam că ești tu”.

Nevasta înșelată l-a dat pe Woods afară din casă

Norgarden și Woods au intrat într-o ceartă feroce, care a degenerat. Elin l-a alungat din casă pe Woods, ca mai apoi să îi spargă geamul SUV-ului cu un cub de golf.

După ce aventura a devenit publică, lumea lui Tiger Woods s-a prăbușit. O mulțime de femei au venit să susțină că au avut o relație cu el. 120 la număr.

Modelul suedez Elin Norgarden, femeia cu care Tiger Woods s-a căsătorit în anul 2004 și cu care are doi copii, a divorțat de acesta în 2010. În urma divorțului a primit suma de 300 de milioane de dolari.

Privind în urmă, Richel Uchitel a spus: ,,Regret că a fost căsătorit și regret greșelile pe care le-am făcut. Dar oamenii au venit spre mine de parcă ar fi vrut să mă învinovățească  pentru faptul că un bărbat căsătorit și-a înșelat soția. A fost ca și cum  aș fi fost singurul om care a fost responsabil pentru acțiunile lui Tiger. Numele meu era târât prin noroi”.

Tiger Woods a continuat să mai câștige competiții timp de câțiva ani, însă accidentările i-au distrus forma.  A ,,lovit fundul oceanului” în anul 2017,  când a fost arestat în Palm Beach conducând sub influența a cinci droguri diferite.

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni: „Nu îmi imaginam că va fi așa”

 

Recomandarile noastre