Simona Ionescu / Redactor Șef

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza
Operat, cu fracturi deschise, celebrul jucător de golf a scăpat ca prin urechile acului. De la mijlocul lunii trecute a fost externat din spital. Ancheta continuă, iar experții au ajuns la anumite concluzii.

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Mai precis, campionul conducea cu o viteză „periculoasă” de 140 km / h, arată șeriful districtului Los Angeles. Acesta a mai precizat, pentru AFP, că viteza reprezintă aproape dublu față de limită.

Cunoscutul jucător de golf s-a accidentat în a doua decadă a lunii februarie. Jucătorul de golf ar fi putut apăsa accelerația în timp ce încerca să frâneze, după pierderea controlului vehiculului, a sugerat căpitanul poliției James Powers. Sportivul susține că nu își amintește momentul. El s-a răsturnat cu mașina într-o râpă și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor de lângă Los Angeles. Primul polițist care a ajuns la fața locului a declarat că „a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat

La sosirea echipelor de intervenție, multiplul campion al golfului profesionist era conștient, dar avea multiple răni la nivelul  membrelor inferioare. El a fost extras din mașină cu ajutorul instrumentelor de descarcerare.

 

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza

„Principala cauză a acestui accident a fost conducerea cu o viteză nesigură, având în vedere condițiile rutiere și incapacitatea de a lua curba. Viteza estimată la prima zonă de impact a variat între 84 și 87 de mile pe oră (135 la 140 km/h)”, a declarat șeriful Alex Villanueva într-o conferință de presă. Anchetatorii nu au verificat telefonul lui Tiger Woods și nici nu i-au analizat probele de sânge, din cauza „lipsei de dovezi ale oricărei afectări a abilităților sau a intoxicației”, a adăugat el.

Nu există „niciun semn de afectare” a abilităților sale în momentul accidentului sau dovezi ale „conducerii neatente”, iar Tiger Woods a permis în mod voluntar publicarea rezultatelor anchetei, au mai subliniat oficialii poliției.

Transportat inițial în centrul de traume din Harbour-UCLA, Woods a suferit o intervenție chirurgicală extinsă. El avea fracturi multiple deschise la piciorul drept. I s-a introdus o tijă metalică în tibie și șuruburi pentru consolidarea oaselor piciorului. Ulterior, pentru recuperare și pentru tratament ortopedic, a fost transferat la Cedars-Sinai. Pe 17 martie, acesta a fost externat.

Charles sau William? Pe cine vor britanicii ca viitor rege

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre