Simona Ionescu / Redactor Șef

Tina Turner a vrut să moară prin sinucidere asistată. Ce i s-a întâmplat după căsătoria cu Erwin Bach

Tina Turner a vrut să moară prin sinucidere asistată. Ce i s-a întâmplat după căsătoria cu Erwin Bach
24 mai 2023 este ziua care nu va fi uitată de nici un iubitor de muzică din lume. Tina Turner a plecat la stele.

Dincolo de scenă, unde a strălucit întotdeauna, regina rock &roll-ului a avut o viață grea, presărată cu probleme și afecțiuni grave.

Începând cu 2009, Tina Turner s-a retras din activitate. Cu toate acestea, ea a rămas în atenția publicului cu proiecte precum „Tina”, un musical bazat pe povestea vieții sale, care a avut premiera la Londra în aprilie 2018, cu Adrienne Warren în rolul principal. De asemenea, ea a lansat trei cărți.

Tina Turner, pe scena de la Ahoy, Rotterdam, Olanda, în 1990

A jucat cu Mel Gibson în celebrul film „Mad Max Beyond Thunderdome”

În afara muzicii, Tina s-a bucurat de succes și ca actriță. Primul ei rol de actriță a fost în filmul de dramă fantastică „Tommy” (1975). De asemenea, a jucat alături de Mel Gibson în filmul post-apocaliptic „Mad Max Beyond Thunderdome” (1985), care a fost un succes extraordinar, obținând peste 36 de milioane de dolari în Statele Unite. Interpretarea ei din film a fost bine primită de critici.

Tina Turner și Mel Gibson în celebrul film „Mad Max Beyond Thunderdome”

Distrusă din cauza dializei, a vrut să moară prin sinucidere asistată

Cartea de memorii a lui Turner din 2018, „My Love Story”, a dezvăluit luptele marii cântărețe cu boli care i-au pus viața în pericol. În 2013, ea a suferit un accident vascular cerebral la trei săptămâni după nuntă și a trebuit să învețe să meargă din nou.

Trei ani mai târziu, în 2016, Tina a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Remediile homeopatice pentru a-și trata tensiunea arterială ridicată au dus la afectarea rinichilor și, în cele din urmă, la insuficiență renală. Cu șansele de a primi un rinichi puțin probabile, ea a început dializa.

În acea perioadă, cântăreața a luat în considerare sinuciderea asistată de organizația Exit International. Salvarea a venit din partea soțului său, Erwin Bach, care i-a donat un rinichi. Tina Turner a suferit transplantul de rinichi în aprilie 2017.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre