Simona Ionescu / Redactor Șef

Toamnă tristă pentru o vedetă a muzicii populare. Totul s-a prăbușit și nu-și poate reveni din șoc

Toamnă tristă pentru o vedetă a muzicii populare. Totul s-a prăbușit și nu-și poate reveni din șoc
TVR e din nou pe buzele tuturor, după ce s-a aflat un lucru care nu le-a fost deloc pe plac fanilor. Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale muzicii populare nu mai are emisiune. Șocul e uriaș.

Iuliana Tudor, una dintre cele mai iubite prezentatoare a cărei emisiune a fost mereu în topul telespectatorilor a rămas pe dinafară. Un șoc pentru toți cei care iubesc muzica populară.

Vedeta populară”, emisiunea realizată de Iuliana Tudor, care e și prezentatoare, nu se va mai regăsi în grija a toamnă a TVR. Un șoc atât pentru vedetă cât și pentru fanii emisiunii de muzică populară care de ani buni avea audiențe foarte mari.

Nimeni nu știe ce i-a determinat pe mai marii televiziunii naționale să ia o asemenea decizie, dar se pare că hotărârea a fost de natură financiară. Producția costa prea mult. Iuliana Tudor mai poate fi văzută însă de fanii săi pentru că TVR va difuza mai multe concerte și festivaluri-concurs, organizate și moderate de Iuliana Tudor.

Mircea Dinescu taie în carne vie

Fost component al juriului emisiunii „Vedeta populară” până acum doi ani, Mircea Dinescu a mărturisit că nu a mai simțit nevoia să privească această emisiune, care devenise plictisitoare. De aceea, din punctul său de vedere nu e nici o problemă că a fost scoasă din grilă. În plus, Mircea Dinescu susține că a simțit că lucrurile nu mai funcționează cum trebuie în TVR încă de când colabora cu televiziunea din Dorobanți.

Iuliana Tudor a rămas fără emisiune

„Există o mică industrie ce funcționează subteran”

„Am simțit că ceva nu e în regulă încă de când colaboram la emisiune. Și mă refer la foștii mei colegi din juriu. Există o mică industrie ce funcționează subteran și cu excepția lui Grigore Leșe ceilalți folosesc prezența lor în emisiune pentru a-și crește cota la nunți. Cine știe exact câtă valoare profesională au cei din juriu? Ești solist și vrei să mai câștigi ceva notorietate! Singurul înger rătăcit printre diavolii muzicii populare este Grigore Leșe”, a declarat Mircea Dinescu pentru cancan.ro.

„Și-au propus o chestie de anvergură jalnică, o ușor prea mare comedie pentru câți se pot învârti prin ea”

Dinescu, realizator și el de emisiuni, este de părere că oprirea emisiunii s-a făcut din cauza costurilor mare și a explicat de ce.

„Televiziunea publică pare că nu se poate debara sa de genul ăsta de emisiuni în stilul, cea de dinainte de 1990. Și-au propus o chestie de anvergură jalnică, o ușor prea mare comedie pentru câți se pot învârti prin ea. După părerea mea, nu ai nevoie să pleci cu caravană prin toată țara, când la fel de bine cel care vrea să-și pună talentul în evidență poate veni el singur la București, din orice parte a țării”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre