Simona Ionescu / Redactor Șef

Toată lumea s-a înșelat. Theo Rose și Anghel Damian au făcut dezvăluirea momentului. Video

Toată lumea s-a înșelat. Theo Rose și Anghel Damian au făcut dezvăluirea momentului. Video
Theo Rose și Anghel Damian sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi au anunța sexul bebelușului într-un mod inedit.

Theo Rose și iubitul ei au uitat de frigul de afară și au făcut un moment inedit, în care au anunțat că urmează ca barza să le aducă o frumusețe de băiat. „De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, au fost cuvintele lui Theo Rose.

„Am ghicit că e băiat!”

Prietenii cântăreței au început imediat să-i trimită felicitări, printre primii fiind Smiley: „Am ghicit că e băiat!”. Nici Theo Rose n-a stat prea mult și i-a scris câteva cuvinte: „Ce frumos! Felicitări”. Gânduri bune au venit și de la Bella Santiago, dar și de la Antonia și Marius Elisei. În ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, vedeta speră ca băiatul lui Theo Rose să fie bun prieten cu copilul său: „Iair o să aibă un prieten bun!”.

Micuțul meu trandafir

Recent, Theo Rose a postat pe contul de socializare un clip în care le arăta fanilor săi un minunat cadou pe care l-a primit pentru bebe. E vorba de un body alb pe care era inscripționat  cu roz My little rose, adică Micuțul meu trandafir. Cum body-ul este alb. Prietenii din online au dedus atunci că simpatica artistă ar urma să devină mamă de fetiță.

„El este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși”

Deși Theo Rose și iubitul ei par mai fericiți ca niciodată, clarvăzătoarea Carmen Harra, nu îi vede împreună. „Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși.

Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

„Ei nu sunt suflete pereche”

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre