Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise a pus ochii pe Shakira. Celebrul actor i-a trimis flori

Tom Cruise a pus ochii pe Shakira. Celebrul actor i-a trimis flori
A suferit enorm după ce s-a despărțit de Pique, dar acum Shakira își revine din ce în ce mai mult. În plus, se pare că e disponibilă să-și facă o nouă relație.

Cu doar câteva zile în urmă, Shakira a fost văzută la Marele Premiu de Formula 1 unde a fost fotografiată alături de Tom Cruise.

Anul trecut a fost unul de foc pentru Shakira, care a trebuit să-și revină după despărțirea de Pique. Astrele au început ușor, ușor, să se alinieze, iar vedeta își vede de viață și, spun sursele, nu ar spune nu unei noi relații. Celebra cântăreață a fost văzută simțindu-se foarte bine în prezența lui Tom Cruise, duminică, cei doi participând la Marele Premiu de Formula 1.

Există chimie între Shakira și Tom Cruise

Potrivit publicației Page Six, o sursă a declarat că actorul a devenit „extrem de interesat să dezvolte o relație” cu Shakira, după ce și-a dat seama că între ei „există chimie”.

Nici Shakirei nu i-a fost indiferent Tom Cruise pe care spun sursele, l-ar fi descris ca fiind un tip de treabă, talentat și mai ales chipeș. Actorul n-a pierdut timpul și se spune că i-ar fi trimis un buchet impresionant de flori cântăreței, iar toată lumea așteaptă să vadă ce se va întâmpla pe viitor.

Shakira și Tom Cruise la Marele Premiu Formula 1 (foto Daily Mail)

Shakira are doi copii, pe Milan de 10 ani și Sasha, de 8 ani. La rândul său, Tom Cruise este tatăl a trei copii. Isabella are 30 de ani, Connor 28 de ani, iar din mariajul cu Katie Holmes a venit pe lume Suri, în vârstă de 17 ani.

Cu cine s-a iubit Tom Cruise

În brațele lui Tom Cruise au stat multe femei celebre, iar actorul a fost căsătorit de trei ori. La 20 de ani, frumușelul s-a iubit cu Melissa Gilbert, apoi a avut o relație de scurtă durată cu Heather Locklear. Din 1983 până în 1985, Tom Cruise a trăit o poveste de dragoste cu Rebecca De Mornay. Un an mai târziu, în viața actorului a intrat Mimi Rogers, cu care s-a și căsătorit, aceasta fiind cea care l-a introdus în domeniul scientologiei.

Cei doi au divorțat însă în 1990. Nu a pierdut timpul și s-a căsătprit apoi cu Nicole Kidman, dar după zece ani cei doi au decis să se despartă. De asemenea, Tom a făcut cuplu cu Penelope Cruz și niciodată nu s-a știut de ce au ales să meargă pe drumuri diferite. Tom a avut o relație și cu celebra Cher, iar în 2006 s-a căsătorit cu Katie Holmes, dar după șase ani de mariaj s-a despărțit și de aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre