Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise are interzis la o mașină scumpă dorită de mulți. Motivul bizar vine direct de la producător

Tom Cruise are interzis la o mașină scumpă dorită de mulți. Motivul bizar vine direct de la producător
Tom Cruise a reușit să supere un producător de mașini extrem de scumpe, astfel că are interzis pe viață de la acesta. Motivul este unul bizar, care ar putea semnala unele probleme.

Când spui Tom Cruise, te gândești automat la scene de acțiune, printre care și urmăriri cu mașini scumpe. Actorul, care a lansat deja al șaptelea film din seria „Misiune Imposibilă”, este fan al automobilelor scumpe și în viața reală. O întâmplare penibilă de acum câțiva ani însă l-a adus pe lista neagră a unui producător de mașini de lux. 

Practica nu este una nouă, fiind folosită de mulți ani de producătorii de automobile extrem de scumpe. Pățania actorului a avut loc chiar la premiera filmului „Misiune Imposibilă 3”, din 2006, iar alături de el era nimeni alta decât Katie Holmes, soția sa de la vremea respectivă. 

Actorul a trecut printr-un moment penibil 

La premiera din 2006 a filmului, Tom Cruise a venit chiar cu mașina sa personală de la acea vreme, un Bugatti Veyron achiziționat cu un an înainte pentru suma de 1,9 milioane de dolari. Alături de el în dreapta pe locul pasagerului era Katie Holmes, soția sa la momentul respectiv. 

Actorul a coborât din mașină și, ca un adevărat gentleman, a mers să îi deschidă portiera soției sale. Mașina însă nu voia pur să simplu să răspundă la comenzi, astfel că totul s-a transformat într-un moment penibil, cu Tom Cruise trăgând nervos de portieră de câteva ori. Totul a fost filmat, căci locul era împânzit de reporteri. 

Tom Cruise a ajuns pe lista neagră Bugatti în urma incidentului 

Scena nu a fost deloc bine privită de către reprezentanții constructorului alsacian, căci practic unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a sugerat că mașina are probleme de fabricație, reușind o publicitate negativă de zile mari. 

Tom Cruise nu va mai putea să-și cumpere o astfel de mașină vreodată.
Sursa foto: Wikipedia

Momentul, care a ajuns viral pe internet și a stârnit hohote de râs, l-a trimis pe Tom Cruise direct pe lista neagră a Bugatti, astfel că nu va mai putea să își achiziționeze niciodată o astfel de mașină: „Cu adevărat o misiune imposibilă”, „Misiune: Eșuată”, au fost doar câteva dintre comentariile amuzante ale internauților din întreaga lume vizavi de moment. 

Mentenanța anuală Bugatti, mai scumpă ca un Logan 

Pentru cei ce sunt curioși, un Bugatti este cotat astăzi la prețuri între 3 și 12,5 milioane de dolari. Mai mult decât atât, pentru mentenanța anuală proprietarii scot din buzunar o sumă mai mare decât cea a unui Logan, adică 21 de mii de dolari. O altă obligație pentru deținători este aceea de a schimba cauciucurile la fiecare 10.000 de kilometri. 

Bugatti nu este singurul constructor de mașini de lux care deține o listă neagră. Și Ferrari își selectează atent clienții, căci cererea este mai mare ca oferta, astfel că proprietarii unor astfel de modele devin ambasadorii brand-ului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre