Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise aruncă în luptă vulturii. Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva

Tom Cruise aruncă în luptă vulturii. Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva
Actorul din franciza „Misiune Imposibilă” nu refuză nicio provocare ce i se arată în cale. De data aceasta, Tom Cruise aruncă în luptă vulturii. Nimeni nu și-ar fi imaginat că va recurge la așa ceva.

Tom Cruise duce o luptă crâncenă cu porumbeii, motiv pentru care cheamă vulturii în ajutor.  Actorul este în Londra de ceva timp, căci filmează partea a doua din Misiune Imposibilă 8. Cruise a reușit cu succes până acum să îmbine utilul cu plăcutul, căci, deși filmările îi ocupă o parte importantă din timp, nu a refuzat ocazia de a se distra la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a Victoriei Beckham. 

Acest lucru se întâmpla la doar câteva zile după ce ratase ziua de naștere a fiicei sale cu Katie Holmes, Suri Cruise, care a împlinit 18 ani. Cruise are o relație înstrăinată cu fiica sa cea mică din 2003, când a divorțat de Katie Holmes. Cu toate că actorul plătește pensie alimentară consistentă pentru nevoile fiicei sale, programul, dar și dorința lui Katie Holmes de a o proteja, l-a împiedicat pe acesta să călătorească peste Ocean pentru a încerca să își vadă fiica. 

Porumbeii i-au dat de furcă la filmări 

În timp ce filma de zor noua aventură a spionului Ethan Hunt, o altă „misiune imposibilă” i-a dat de furcă actorului. Capitala Marii Britanii adăpostește aproximativ trei milioane de porumbei, iar câteva mii se învârt zilnic prin Piața Trafalgar, acolo unde a filmat Tom Cruise. 

Londra adăpostește 3 milioane de porumbei, din care câteva mii doar în Trafalgar Square
Foto: Londonist

Pentru ca înaripatele să nu deranjeze filmările, Cruise s-a ocupat personal de problemă. Soluția ingenioasă pe care a găsit-o a fost să aducă mai mulți vulturi, pentru a goni porumbeii. Se pare că mișcarea a fost una inteligentă și a funcționat, căci surse din interiorul echipei de filmare au declarat pentru Daily Mail că „filmările au mers ca pe roate” și fără intruziuni. 

Filmările, amânate din cauza grevei de la Hollywood 

Producția celui de-al optulea film a fost inițial oprită pentru ca actorii să poată promova Partea Întâi, iar apoi greva de la Hollywood a scenariștilor a început, cauzând întârzieri suplimentare.

Misiunea Imposibilă a fost oprită. Ce se întâmplă
Filmările de la Misiune Imposibilă 8 s-au prelungit din cauza amânărilor cauzate de greva de la Hollywood

Seria de filme Mission: Impossible a început în 1996 și se bazează pe seria de televiziune din 1966 cu același nume. Pe lângă faptul că Tom joacă  rolul principal, în cel de-al optulea film vor reveni și starurile Simon Pegg, Ving Rhames, Hayley Atwell, Pom Klementieff și Vanessa Kirby.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One a avut performanțe sub așteptări la box office, comparativ cu filmele anterioare din franciză, în ciuda încercărilor lui Tom de a-i prelungi durata de rulare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre