Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise și-a înnebunit fanele. Fără tricou, în Majorca. Nici Lenny Kravitz nu se lasă. Foto

Tom Cruise și-a înnebunit fanele. Fără tricou, în Majorca. Nici Lenny Kravitz nu se lasă. Foto
Chiar dacă are 61 de ani, Tom Cruise arată beton. Actorul a apărut fără tricou, în timp ce făcea o baie în Majorca, la sfârșitul săptămânii trecute. Fanele nu și-au putut lua ochii de la el.

La aproape patru decenii după ce și-a consolidat statutul de star de la Hollywood, Tom Cruise a dovedit că încă mai are talent, etalându-și fizicul fără tricou în timp ce făcea o baie în mare în Majorca, la sfârșitul săptămânii trecute.

Fanele au fost înnebunite

A apărut pe scena showbiz-ului în 1986, cu rolul său de debutant din „Top Gun”, înnebunind publicul cu acrobații de zbor antrenante și făcând pulsul să se accelereze cu scenele de plajă fără tricou și scenele de sex picante. La 61 de ani, Tom Cruise are aceeași trecere la femei. Acesta tocmai le-a furat mințile etalându-și abdomenul în timp ce se plimba pe plajă săptămâna trecută.

Stil de viață ultra-fit

Tom Cruise și-a înnebunit fanele la 61 de ani

Nu este de mirare că Tom este într-o formă atât de bună, având în vedere stilul său de viață ultra-fit. Urmează un plan de antrenament de cinci zile, incluzând trei zile de sesiuni de antrenament cu greutăți și cardio, precum și două zile în care face scrimă sau drumeții.

Lenny Kravitz se antrenează doar în pantaloni de piele

Nu doar Tom Cruise nu-și arată vârsta. La 59 de ani, Lenny Kravitz a făcut recent furori pe internet. Cântărețul a împărtășit un videoclip în care se antrenează la sală și ridică greutăți mari. Însă ținuta sa a fost cea care a făcut lumea să vorbească, rockstarul purtând o vestă din plasă și pantaloni din piele în timpul exercițiilor.

Însă luna trecută, Lenny a oferit o explicație cu privire la motivul pentru care poartă uneori ceea ce majoritatea consideră a fi o ținută neobișnuită la sală.

„Sunt doar eu care intru de pe stradă”

Lennu Kravitz face spectacol la 59 de ani

„Întotdeauna mă antrenez în pantaloni de piele sau blugi și cizme și orice altceva, dacă nu fac cardio. Dacă mă ocup de cardio, evident că voi purta treninguri pentru că voi transpira peste tot. Dar dacă ridic greutăți, nu transpir atât de mult. Deci, de multe ori vin de undeva sau mă duc undeva.

Și pur și simplu nu-mi pasă. Intru, am 45 de minute la dispoziție, ne dăm drumul și mă duc să alerg acolo unde mă duc. Așa că nu o fac pentru efect. Nu am făcut asta pentru a fi genul: „Oh, lasă-mă să fiu atât de diferit și să port pantaloni de piele și ochelari”. Nu, sunt doar eu care intru de pe stradă.”, a spus acesta pentru Variety.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre