Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Michael Jackson a purtat un tricou cu un mesaj șocant. Fanii și prietenii sunt îngrijorați pentru starea tinerei

Fiica lui Michael Jackson a purtat un tricou cu un mesaj șocant. Fanii și prietenii sunt îngrijorați pentru starea tinerei
La doi ani după ce a vorbit despre tentativele de sinucidere, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a fost văzută purtând un tricou cu un mesaj care i-a tulburat pe cei care o cunosc.

Cu câteva zile în urmă, fiica lui Michael Jackson, Paris, a fost văzută purtând un tricou cu un mesaj care a provocat reacții puternice: „Omoară-te”.

În vârstă de 25 de ani, Paris a fost văzută în California alături de prietena și colaboratoarea sa, Linda Perry. În 2019 s-a vorbit de faptul că Paris ar fi încercat să se sinucidă, o afirmație pe care ea a respins-o ca fiind „minciuni, minciuni, minciuni, minciuni, și mai multe minciuni”.

A fost și un apel la 911, iar cei care au fost la casa lui Paris au afirmat că este vorba despre o „problemă psihiatrică” a unui „posibil VIP”.  Doi ani mai târziu, Paris a participat la emisiunea Red Table Talk și a comentat sincer despre tentativele sale de sinucidere în fața colegei sale din showbiz, Willow Smith.

Fiica lui Michael Jackson a vrut să se sinucidă. Sursă foto: Daily mail

„Au fost momente în care am făcut-o, momente în care nu am făcut-o”

„Mulți oameni simt regret atunci când încearcă să se sinucidă. Ca un regret de ultim moment. Au fost momente în care am făcut-o, au fost momente în care nu am făcut-o. În care am fost supărată că nu a funcționat. ‘Dar pot spune, după câțiva ani, că sunt foarte recunoscătoare că nu am făcut-o.’ Lucrurile s-au îmbunătățit”, a afirmat tânăra.

„Și oamenii îmi spuneau să mă sinucid în fiecare zi”

Paris a explicat că impulsurile ei sinucigașe au pornit de la depresie, adăugând că a suferit de „cyberbullying” în timpul adolescenței sale. „A fost foarte greu. Și oamenii îmi spuneau să mă sinucid în fiecare zi. Și eram deprimată”, a recunoscut Paris.

Potrivit American Songwriter, Paris și Linda s-au cunoscut în urmă cu un an, la The Troubadour, un celebru local din Los Angeles. Fetele au participat la un eveniment pentru grupul Lindei, EqualizeHer, care militează pentru ca femeile să fie egale cu bărbații în industria muzicală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre