Tricou pentru bărbați – cum să-l asortezi cu restul ținutei?

Tricou pentru bărbați – cum să-l asortezi cu restul ținutei?
Tricourile, croite pe siluetă și potrivite cu restul ținutei, au devenit un element de nedespărțit al garderobei bărbaților. Dar pentru a arăta cu adevărat stilat într-un tricou, trebuie să cunoști câteva reguli pentru a le purta. De asemenea, trebuie să știi ce modele de tricouri să alegi, pentru a le putea include în diverse stiluri vestimentare.

Va funcționa tricoul într-un stil elegant?

Tricou pentru bărbațiTricoul este un articol vestimentar care este foarte apreciat de bărbați. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mulți bărbați se întreabă dacă o cămașă tradițională poate fi înlocuită cu această îmbrăcăminte considerată mai puțin elegantă. Din fericire, această soluție câștigă tot mai mult sprijin!

Prin urmare, un tricou pentru bărbați din magazinul Bolf  poate fi purtat cu succes pentru o cină de afaceri sau o întâlnire de familie de natură mai formală. Cu toate acestea, pentru a arăta adecvat, merită să respecți câteva reguli.

Tricourile cu inscripții amuzante sau logo-uri ale companiei sunt o opțiune excelentă de zi cu zi, dar atunci când sunt purtate cu o jachetă sau pantaloni de costum, vor strica complet efectul. Pentru acest tip de ținută, este cu siguranță mai bine să alegi modele simple, într-o singură culoare.

Tricoul alb pentru bărbați – un must have în garderoba ta

Nu toată lumea știe ce să poarte și cum să își asorteze hainele bine. Este greu de găsit o cale de mijloc. Cu toate acestea, există unele articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată și se potrivesc majorității oamenilor.

Nu toată lumea are dorința și timpul necesar să se ocupe de modă. Un tricou alb pentru bărbați este la îndemână și se potrivește diferitelor stiluri vestimentare.

Dacă preferi zilnic un stil sportiv, alege un tricou mai strâmt și împerechează-l cu treningurile sau pantofii sport preferați. Dacă ai nevoie de un look mai oficial – aruncă o jachetă peste un tricou alb.

Tricoul poate avea un decolteu diferit, de exemplu un guler. Când ieși în oraș sau ieși cu prietenii și vrei să arăți casual – asortează un tricou alb cu o cămașă în carouri sau jacheta ta preferată din denim.

Vremea este, de asemenea, un indicator frecvent al stilizărilor tale. În acest fel, funcționează și tricoul alb. Vara, adaugă lejeritate, prospețime și aerisire, iar în zilele mai răcoroase, poate fi folosit ca fundal de bază pentru accesorii sau alte haine mai groase.

Cum să porți tricourile pentru bărbați – câteva reguli importante

De cele mai multe ori, atunci când îți alegi ținutele, nu ții întotdeauna cont de tendințele actuale ale modei sau de preferințele personale, ci alegi acele piese vestimentare care îți vor oferi un aspect impecabil.

De aceea, atunci când vrei să cumperi și să porți tricouri pentru bărbați, nu uita să respecți următoarele lucruri:

  • Calitatea materialului – bumbacul este cea mai bună alegere. Datorită acestui fapt, tricourile vor arăta impecabil de fiecare dată.
  • Croială și mărime – tricoul trebuie să fie puțin mai larg și mai lung, pentru a nu restricționa mișcarea, căci, este important să fie cât mai confortabil.
  • Culoare – un tricou de culoare închisă (albastru marin, grafit, vișiniu) nu poate fi purtat decolorat, iar tricourile albe nu pot avea nuanțe gălbui.
  • Asortare stil și ocazii – pentru ținute mai elegante, este mai bine să alegi tricouri simple, tricouri casual cu imprimeu mic, iar pentru cele de zi cu zi se poate alege orice model și culoare.

Respectând aceste câteva reguli de bază, poți fi sigur că orice ținută în care piesa de bază este un tricou, va arăta stilată și, în funcție de intenție, atemporală sau în tendințe.