Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragicomedie la Asia Express 2024. Au curs multe lacrimi, Anca Țurcașiu a leșinat

Tragicomedie la Asia Express 2024. Au curs multe lacrimi, Anca Țurcașiu a leșinat
Etapa din 14 octombrie a concursului Asia Express 2024 pentru calificarea la a doua imunitate a început cu o probă care a pus vedetele pe jar: concursul de plâns. De la atâta stres, Anca Țurcașiu a leșinat.

Concursul de plâns a fost probă obligatorie pentru calificarea pentru a doua imunitate la Asia Express 2024, dar și pentru o amuletă de 1000 de euro. Iată ce tehnici au folosit concurenții pentru a stoarce lacrimi și de ce a leșinat Anca Țurcașiu

„Un adevărat exercițiu de actorie”

Fiecare concurent a primit o sticluță pe fundul căreia se găsea o hârtie. Vedetele au fost obligate să umple sticluța cu lacrimi, până când hârtia își schimba culoarea și devenea albastră. „Un adevărat exercițiu de actorie”, a spus Nartea.

Toată lumea se aștepta ca primele să umple sticluța Samsonica și Anca Țurcașiu. Prietena cântăreței a făcut tot ce s-a putut, chiar și „fața cea mai tristă, dar nu-mi venea nimic”. La rândul său, Nicolai Tand, fiind mai plângăcios din fire, s-a gândit la mama sa, trecută în lumea drepților, până când lacrimile au reușit să țâșnească.

Anca Țurcașiu s-a plâns că nu-și simte mâinile și picioarele și a leșinat

Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra Ancăi Țurcașiu care a apucat să spună că nu-și mai simte picioarele și a leșinat. Concurenții i-au acordat primul ajutor, apoi a fost preluată de medic.

„N-am trăit în viața mea așa ceva. Aveam o părere bună despre mine, că pot depăși orice, că sunt foarte puternică și mi s-a părut că am încurcat pe toată lumea. A durat ceva vreme până m-am simțit în formă. Am avut tensiune mare, am luat o grămadă de pastile, vitamine și am fost gata să pornim în cursă.

Au crezut că mor, dar n-am murit. Au crezut că scapă de mine”, a spus Anca la testimoniale. Cu toate problemele, cântăreața și Samsonica au luat amuleta de 1000 de euro. „E pasărea Phoenix pentru noi. Deși se plânge mereu de ceva, e mereu prima” a comentat Ioana State.

„Anca, nu cred o iotă din ce ai jucat. Slab rău”

Fanii emisiunii însă n-au crezut deloc că Ancăi i s-a făcut rău și au făcut-o prefăcută. Mesajele deloc plăcute au curs pe rețeaua de socializare. „Personaj de melodramă ieftină!

Cam asta a fost toată viața! Și să nu mă ia nimeni cu … răul altuia că… artista Anca a făcut dintr-o situație de extenuare (pe care o simțeau și ceilalți) o… dramoletă totală!”, a spus un internaut.

„Și eu care am sperat că pleacă acasă și nu trebuie să-i mai suport fițele și prefăcătoria”, „Anca, nu cred o iotă din ce ai jucat. Slab rău…”, au spus alți fani. Au fost și fani America Express care susțin că e doar o „actriță mediocră” care a făcut doar un „teatru ieftin, nici cinci lei nu dau pe bilet”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri