Simona Ionescu / Redactor Șef

Traian Băsescu s-ar putea să fie vedeta alegerilor locale. Ce a decis fostul președinte

Traian Băsescu s-ar putea să fie vedeta alegerilor locale. Ce a decis fostul președinte
Fostul președinte al României, acum europarlamentar, a avut în cursul zilei și serii de marți, 28 iulie, două intervenții incendiare. El a spus poporului ce intenții are pentru alegerile locale din București. Își apără cu putere „copilul” PMP.

Traian Băsescu a dezvăluit că nu mai e nicio glumă cu candidatura lui la Primăria Capitalei. El e aproape de a intra în lupta electorală. Declarația lui a fost făcută în cadrul unui interviu acordat la Adevărul Live:

„Da, sunt hotărât să intru în competeţie dacă PNL şi USR vor considera că pot să batjocorească PMP.  Adică să ne spună: votați-l pe Nicușor, dar noi nu discutăm cu voi. Iar responsabilitatea dacă Firea va rămâne primar general va fi a lor”, a spus Băsescu. A precizat, de asemenea, că PMP va avea candidați la toate sectoarele, și pentru primar și pentru consiliile locale, dar și la Primăria Capitalei și la Consiliul General.

Traian Băsescu este de părere că PMP ar putea obține 10% din voturi și fără candidatura sa la Primăria Capitalei.

Într-o altă intervenție televizată, fondatorul PMP a mai făcut o declarație interesantă, care întărește ideea că va intra în lupta electorală, dacă situația o va impune.

„Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că dacă au nevoie de serviciile mele sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca după ce definitivează listele de candidați să aibă în vedere și candidatura mea”, a afirmat Traian Băsescu la Digi24.

Fără dubii, dacă fostul Președinte și fost Primar General va candida la alegerile locale va fi vedeta scrutinului.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre