Simona Ionescu / Redactor Șef

Traian Băsescu și-a luat țeapă?

Traian Băsescu și-a luat țeapă?
Traian Băsescu a ratat un concediu de vis, pe o insulă din Grecia. Fostul președinte a povestit că hotelul din Corfu i-a anulat rezervarea. ”Era o plăcere să îmi duc nepoțeii pe o insulă”, a mărturisit Traian Băsescu.

Concediul mult visat al lui Traian Băsescu, cu nepoțeii pe o insulă din Grecia, a fost anulat. Fostul președinte al României a povestit la TVR 1 cum și-a luat țeapă.

În urmă cu câteva săptămâni, Băsescu a povestit, tot într-o emisiune televizată, că a plătit în avans o vacanță în Grecia, la începutul anului. A venit pandemia Covid-19 și, în acest context, fostul președinte se arăta sceptic dacă plecarea va mai avea loc sau nu, pentru că există restricții de tot felul. Acum a aflat că nu se va mai duce. Sejurul său pe care îl plănuia alături de nepoți a fost anulat.

„E o nebunie! Și eu am plătit un bilet degeaba! Am plătit o vacanță degeaba în Corfu. M-a anunțat hotelul că, în urma condițiilor, anulează rezervarea. Foarte probabil, din cauza situației pe care o are România, deși înțeleg că mulți români sunt în Grecia. Eu am primit anularea rezervării”, a spus Băsescu la TVR 1.

Traian Băsescu intenționa să parcurgă drumul cu mașina, dar a dat de înțeles că și o companie aeriană l-a dezamăgit. Fostul președinte a adăugat că, deși companiile aeriene continuă să vândă bilete pentru anumite destinați, într-un final, cursele aeriene sunt anulate.  ”Companiile aeriene vând bilete, iar apoi le anulează”, a spus Traian Băsescu.

”Aveam vacanța cumpărată cu nepoțeii în Grecia, în Corfu. Hotelul mi-a transmis că s-a anulat rezervarea, propunându-mi să vin în aceeași perioadă în anul 2021. O să petrec vacanța în țară. Era însă o plăcere să îmi duc nepoțeii pe o insulă.”, a mai spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu are patru nepoți

Traian Băsescu este bunic pentru patru nepoți, de care este foarte mândru și cu care îi place să petreacă mult timp.

Elena, fiica cea mică i-a dăruit trei nepoți, iar Ioana, fiica cea mare, unul.

EBa a devenit mamă prima oară în septembrie 2013, când a adus-o pe lume pe Sofia Anais. Ulterior, ea l-a născut și pe Traian Jr, care a împlinit recent 5 ani, iar în iunie 2018, avea să dea naștere mezinei familiei, Anastasia.

De cealaltă parte, Ioana, fiica cea mare, i-a dăruit doar un nepot. Este vorba de un băiat pe nume Radu, rezultat din mariajul cu avocatul Radu Pricop, care a venit pe lume în anul 2014.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre