Simona Ionescu / Redactor Șef

Trebuie să aflăm: Câți bani de buzunar îi dă iubita lui Liviu Dragnea? Fostul lider nu mai are nici casă

Trebuie să aflăm: Câți bani de buzunar îi dă iubita lui Liviu Dragnea? Fostul lider nu mai are nici casă
Duminică, 17 octombrie va fi una incendiară. Toată lumea îl așteaptă pe Liviu Dragnea, invitatul lui Denise Rifai, la Kanal D.

Denise Rifai îl va pune în această duminică pe Liviu Dragnea în fața celor mai grele întrebări despre viața personală și carieră.

Trebuie să aflăm: Câți bani de buzunar îi dă iubita lui Liviu Dragnea? Fostul lider nu mai are nici casă

Românii numără orele până duminică, 17 octombrie la ora 22.45. Denise Rifai are un invitat cu totul și cu totul special: Liviu Dragnea. Fostul politician va fi pus față în față cu cele mai grele și interesante întrebări la care va trebui să răspundă sincer. Nu vor fi întrebări comode, de aceea toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ce va spune fostul președinte PSD.

Vom afla ce s-a întâmplat cu protestele împotriva Guvernului din 10 august 2018, când sute de mii de români au fost bățuți și gazați de Jandarmerie dar și ce gust are puterea. De asemenea, Dragnea va dezvălui tot adevărul și despre amenințările pe care i le-a făcut sau nu Gabrielei Firea. Dar și dacă Viorica Dăncilă a fost sau nu iubita lui.

Ce avere a avut atunci când a intrat în politică

Cu puțin timp în urmă, Liviu Dragnea a mărturisit și care a fost averea pe care a avut-o atunci când a intrat în politică. „Eu am hotelul de la Turnu Măgurele, un apartament la Turnu Măgurele, teren intravilan, ăla pe care stă hotelul. (…) Eu nu am fost toată viaţa bugetar.

În 1990 am fost prima iniţiativă privată din jumătatea de sud a României, asociaţie cu scop lucrativ. În 96, când eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante între care cel mai mare din judeţ, două centre en gros, trei magazine. Aveam, de asemenea, în 1996, terenuri intravilane, aveam clădiri”, a afirmat Dragnea.

„Cu ce câştigă Irina ca salariu cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”

Unde sunt acum acele bunuri? Fostul președinte al PSD a mărturisit că le-a vândut pentru a construi vila din Alexandria. Din ce trăiește acum fostul politician? Are salariu, deși îi revine doar o treime din el, dar e ajutat de Irina și de copii. „Trăiesc din două treimi din salariu. Pentru că o treime este pus sechestru de la DNA (…), nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a afirmat Dragnea, în interviul luat de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus.

Cum arată apartamentul în care locuiește alături de Irina

După ce și-a ispășit pedeapsa, Liviu Dragnea s-a mutat cu iubita sa, Irina, care l-a așteptat cuminte acasă cât a fost în spatele gratiilor. Apartamentul în care locuiesc acum cei doi se află în buricul Bucureștiului, în zona George Coșbuc și are toate condițiile unui trai ca-n povești, fiind dotat cu șemineu și cu o terasă imensă.

Dragnea spune că se simte foarte bine aici, mai ales că are și niște vecini foarte cumsecade. Potrivit Wowbiz, politicianul mai are o vilă de aproape 7000 mp, cu piscină, teren de tenis și un solar folosit pentru legume la Alexandria. Doar că aceea i-a rămas soției la divorț și copiilor, un băiat și o fată.

Sursă foto: Ziarul argesenilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre