Simona Ionescu / Redactor Șef

Trist! Regele Charles își planifică acum propria înmormântare. Un adio „exagerat”

Trist! Regele Charles își planifică acum propria înmormântare. Un adio „exagerat”
Potrivit unui raport, după ce a aflat diagnosticul de la medici, regele Charles și-ar fi planificat propria înmormântare, care ar ajunge la 250 de milioane de dolari.

Conform informațiilor oferite de RadarOnline.com, regele Charles s-ar ocupa acum de propria în înmormântare. Iar suma pusă la bătaie ar ajunge la 250 de milioane de dolari.

Un adio „exagerat”

Monarhul bolnav și-a înmormântat mama, regina Elisabeta a II-a, în urmă cu doar 17 luni, în cadrul unei înmormântări care a fost urmărită de aproximativ 4,1 miliarde de oameni din întreaga lume. Iar acum, un raport șocant susține că Charles vrea să își ia un adio exagerat de la supușii săi. „Charles vrea o despărțire chiar mai mare decât cea a reginei Elisabeta. Charles spune că a așteptat 70 de ani pentru a urca pe tron, așa că merită o despărțire fabuloasă”, a declarat o persoană bine din interiorul palatului pentru National Enquirer.

Andrew, prințul renegat

Operațiunea Menai Bridge

Se pare că pregătirile funerare au numele de cod Operațiunea Menai Bridge. Se spune că Charles va fi onorat la Westminster Abbey cu tot fastul care se cuvine unui rege. Lista de invitați ar include sute de membri ai familiei regale și demnitari străini, precum și lideri politici și religioși, curteni și prieteni. Deși se presupune că pregătirile pentru înmormântare sunt în curs de desfășurare, sursele susțin că cearta din familia ar fi dat peste cap planurile regelui.

Prințul Andrew nu va avea nici un rol oficial la funeralii

Sursele spun că prințul Andrew, fratele căzut în dizgrație, în vârstă de 64 de ani, nu va avea, se pare, nici un rol oficial la înmormântare. Acesta a fost lipsit de îndatoririle regale după o înțelegere legală de aproximativ 12 milioane de dolari cu Virginia Giuffre, victima lui Jeffrey Epstein.

„Încă o dată, Andrew își afirmă nevinovăția, dar Majestatea Sa nu va auzi nimic”, a mai spus sursa. Pe de altă parte, regele se pare că se teme și de dușmănia dintre fiii săi, prințul William și prințul Harry. Dar, tot sursa spune că certurile mărunte nu  vor lăsa să îi amenințe pregătirile pentru ultimul drum.

Funeraliile reginei Elisabeta

La încoronarea regelui, prințul Harry a stat în spatele fratelui său, William

Se aude și că dacă Harry va refuza să-și înghită mândria și să își ceară scuze că și-a vorbit familia de rău, iar Andrew va face probleme, atunci „va lăsa oile negre regale din spate”, ca „decretul său final”. De altfel, Harry nu a primit un loc în primul rând la încoronarea lui Charles vara trecută. Harry a participat la faimosul eveniment fastuos fără soția sa, Meghan Markle și cei doi copii.

Ducele de Sussex nu a avut niciun rol oficial în cadrul slujbei și a fost așezat la rândurile din spatele fratelui său. Vederea sa a fost, de asemenea, blocată de penele pălăriei prințesei Anne. Pe de altă parte, prințul Harry nu s-a alăturat membrilor familiei sale la balconul Palatului Buckingham după slujbă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre