Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucurile celebrităților pentru a-și pune în valoare picioarele în timpul spectacolelor. Beyonce și-a dezvăluit secretul

Trucurile celebrităților pentru a-și pune în valoare picioarele în timpul spectacolelor. Beyonce și-a dezvăluit secretul
Atunci când sunt pe scenă, vedetele lumii ar face orice pentru ca picioarele lor să fie perfecte. Nici prin gând nu vă trece la ce trucuri apelează.

Cum reușesc celebritățile să-și facă picioarele să arate atât de bine? Folosesc trucuri la care o femeie cu greu s-ar fi gândit…

Soyon An, designer la American Idol spune că folosește un truc extraordinar pentru ca vedetele pe care le îmbracă să aibă picioarele perfecte. „Unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac pentru a alungi aspectul piciorului este să folosesc ton pe ton, cum ar fi dresuri nude asortate cu pantofi nude. Sau colanți nude”, a mărturisit specialistul.

Beyonce poartă patru perechi de dresuri

Beyonce poartă patru perechi de dresuri pentru a avea picioarele perfecte

Nu există fan al lui Beyonce care să nu fie invidios pe picioarele vedetei, dar puțini au știut până acum secretul vedetei. Cu ceva timp în urmă, în emisiunea The View, diva a mărturisit că poată patru perechi de dresuri atunci când cântă, pentru că trebuie să… țină lucrurile strânse.

Dansatoarea vedetei, Ashley Everett a mărturisit că „în spectacolele live optăm pentru dresurile din plasă nude. Pielea se vede încă suficient de mult, dar în același timp sunt suficient de dure și strânse pentru a oferi un aspect tonifiant”.

Secretul lui Taylor Swift

Taylor Swift strălucește pe scenă, dar oare cum reușește să aibă picioare atât de frumoase? Sursele spun că poartă ciorapi, probabil marca Capezios, care sunt folosiți și de Beyonce, dar se crede că pe dedesubtul acestora îmbracă și o pereche de pantaloni foarte strâmți strălucitori.

Jennifer Lopez încalță pantofi sau sandale cu platformă mică

Jennifer Lopez optează pentru sandale cu platformă mică pentru a nu-și obosi picioarele

Pentru a reuși să stea pe tocuri înalte toată ziua și să nu aibă dureri mari de picioare, Kate Middleton folosește tălpi interioare moi din piele foarte subțire. Se spune că are oi colecție de astfel de tălpi în diferite culori. Stilistul Alyssa Sutter le recomandă clientelor sale să aleagă pantofi cu o platformă mică, care oferă sprijin suplimentar piciorului. Jennifer Lopez i-a ascultat sfatul și poartă adesea astfel de tocuri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre