Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucurile culinare ale Evei Longoria. Povestea amuzantă a primului preparat, gătit la doar cinci ani

Trucurile culinare ale Evei Longoria. Povestea amuzantă a primului preparat, gătit la doar cinci ani
Actrița Eva Longoria a anunțat când va fi disponobilă cea de-a doua sa carte de bucate. Vedeta a împărtășit fanilor săi rețete, dar și câteva trucuri din bucătăria mexicană.

Prima dată Eva Longoria a gătit când avea doar cinci ani, acum își lansează a doua carte de bucate. Le-a împărtășit gospodinelor și câteva din trucurile sale culinare.

 Eva Longoria: „Ar fi bine să te descurci”

În 2021, Eva Longoria a povestit pentru o revistă despre dragostea ei pentru gătit. Pasiunea pentru arta culinară a început odată cu primul fel de mâncare preparat la vârsta de doar cinci ani. E drept, mai mult din necesitate.

„O întrebam pe mama: „Mi-e foame”, iar ea îmi spunea: „Ei bine, ar fi bine să te descurci”, pentru că era o mamă cu patru copii și era foarte ocupată”, s-a destăinuit Eva Longoria.

„Am spart oul, cu tot cu coajă în tigaie, fără ulei, fără nimic”

În prima sa carte, „Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends” a povestit cum a făcut prima dată un ou prăjit la vârsta de doar cinci ani. „Mi-era foame, mi-am făcut un ou și îmi amintesc că mi-am împins scaunul până la aragaz, pentru că nu ajungeam la el.

Am spart oul, cu tot cu coajă, în tigaie, fără ulei, fără nimic, și am avut un sentiment de împlinire: Uau, am făcut asta. Nu-mi amintesc ce gust a avut oul, nu-mi amintesc nimic altceva decât sentimentul de împlinire. Și de atunci, a fost ca o terapie pentru mine”, a mărturisit vedeta.

Trucurile din bucătărie ale Evei

Bruneta susține că ar putea scrie o carte întreagă de trucuri culinare și le-a dat fanelor câteva sfaturi.

„Cred că principalul lucru este să investești în oale, tigăi și unelte. Lingurile potrivite, spatulele potrivite, oalele și tigăile potrivite. Acestea ar trebui să dureze o viață dacă le folosiți cum trebuie. Iar asta face o diferență totală în modul în care gătiți”, a explicat ea.

Actrița a anunțat că a doua sa carte de bucate, „My Mexican Kitchen”, va fi disponibilă din 29 octombrie. Volumul a fost inspirat de călătoriile sale „în jurul Mexicului și descoperirea de noi arome”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri