Simona Ionescu / Redactor Șef

Trupa Megadeth caută basist. Colegii l-au dat afară pe David Ellefson

Trupa Megadeth caută basist. Colegii l-au dat afară pe David Ellefson
Basistul David Ellefson, acuzat de comportament neadecvat a fost dat afară din trupă.  Anunțul a fost publicat luni pe contul de Facebook al grupului american.

După ce colegii l-au dat afară pe V, trupa Megadeth caută basist ca să poată performa din nou.  „Nu luăm această decizie cu uşurinţă”, a scris solistul şi chitaristul Dave Mustaine. Acesta este și fondator al trupei. „Deşi nu ştim în detaliu ce s-a întâmplat, având deja o relaţie tensionată, ce a fost deja dezvăluit până acum este suficient să facă imposibil să continuăm colaborarea”, a mai spus acesta.

Trupa Megadeth caută basist

Dave Mustaine le-a transmis fanilor că turneul nord-american programat pentru vara acestui an, în care va prezenta piese noi, va avea loc conform programului. Povestea trupe Megadeth e cel puțin interesantă. În anul 1983, Ellefson a pus bazele trupei, împreună cu Mustaine, care tocmai fusese dat afară din Metallica. El a făcut parte din grup până în 2002 şi a revenit în 2010.

În prezent, David Ellefson este acuzat că „a curtat” o minoră prin mesaje online şi în înregistrări video. Muzicianul a negat învinuirile. Colegii săi de trupă i-au ținut partea, până într-un punct.

La începutul lunii mai, membrii grupului transmiteau: „Suntem conştienţi de recentele afirmaţii referitoare la David Ellefson şi urmărim îndeaproape evoluţia situaţiei. În ceea ce priveşte creativitatea şi afacerea, suntem toţi familiarizaţi unii cu ceilalţi. Totuşi, există aspecte ale vieţii private a lui David pe care le-a păstrat pentru sine. Pe măsură ce situaţia evoluează, este important ca toate vocile să fie ascultate clar şi respectuos. Suntem nerăbdători ca adevărul să iasă la lumină”.

David Ellefson ar fi avut de-a face cu o minoră. A și filmat-o

Acuzaţiile au apărut după ce o serie de capturi de ecran şi înregistrări video au început să circule pe reţelele de socializare. Unii dintre utilizatorii care au comentat au susţinut că femeia care apare în imagini era minoră.

Pe contul său de Instagram Ellefson susţinea că înregistrările video reprezentau „interacţiuni private, între adulţi, care au fost scoase din context şi manipulate pentru a provoca prejudicii maxime reputaţiei, familiei şi carierei mele”. Între timp și-a trecut pe modul privat contul. tot el a dezvăluit cum au ajuns imaginile publice.

Clipurile au fost lansate „cu rea intenţie” de o a treia persoană „care nu era autorizată să le deţină sau să le partajeze. Muzicianul a mai spus că femeia care apare în imagini a spus că nu era minoră la momentul la care au fost făcute înregistrările și că aceasta a consimțit totul.

Sursa foto: Instagram

Fanii au decis. Schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre