Simona Ionescu / Redactor Șef

Tunelurile secrete de sub munții Bucegi comunică cu piramidele din Egipt

Tunelurile secrete de sub munții Bucegi comunică cu piramidele din Egipt
Misterele munților Bucegi a fascinat dintotdeauna. Se spune că ar exista o rețea de galerii subterane construite, după unele ipoteze, chiar de civilizațiile extraterestre.

Despre tunelurile de sub Munții Bucegi sunt foarte puține persoane care au auzit. Să fie acestea de pe vremea dacilor și să ascundă într-adevăr, un tezaur?

Tunelurile secrete de sub munții Bucegi comunică cu piramidele din Egipt

Despre tunelurile secrete de sub munții Bucegi se crede că ar fi cunoscute încă de pe vremea dacilor. Există teorii potrivit cărora acestea ar comunica cu piramidele din Egipt și ar fi niște baze secrete pe care nimeni nu ar trebui să le cunoască. Mai mult, se vorbește și de faptul că ar putea fi realizate de civilizațiile extraterestre.

Pe de altă parte, se crede că aici ar fi ascuns și un tezaur. E vorba de galerii care comunică prin munte cu Retezatul și Rarăul, din masivul Ceahlău. Pe aceste vârfuri legendele se aude că ar fi existat sanctuare ce împreună formau „Triunghiul de aur“ al Daciei. Asta datorită energiilor foarte mari care ar exista în aceste locuri.

500 de kilometri de tuneluri

Conform informațiilor notate în lucrarea „Secretele României subterane“, este vorba de aproximativ 500 de kilometri de tuneluri şi catacombe săpate, unde s-ar fi adăpostit și populația din calea cotropitorilor. Unul dintre cei a vrut să afle adevărul despre tunelurile secrete este fostul general Vasile Dragomir.

Acesta a declarat prin anii 90 că existența acestor ar fi fost confirmată de armata romană care le-ar fi găsit atunci când a invadat Dacia. Și că în acest loc dacii ar fi pus la păstrat uriașele lor rezerve de aur care, mai târziu, i-au ajutat pe cei din Imperiul Roman să se dezvolte. Folosite până în Evul Mediu, tunelurile ar fi fost astupate pentru a nu mai putea fi utilizate de tâlhari sau răsculați.

Tunelul care leagă Sinaia de București

O altă mărturie vorbește despre un tunel care leagă orașul Sinaia de București. Acesta a fost descoperit în anul 1941, iar trupele germane l-ar fi folosit pentru transportul de petrol. Din motive necunoscute, lucrările au fost abandonate brusc, mai mult, în 1985, intrarea a fost închisă de comuniști, folosindu-se detronarea.

Sursă foto: reporterpenet

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre