Simona Ionescu / Redactor Șef

Tzancă Uraganu i-a dat replica lui Klaus Iohannis. Fanii au râs cu lacrimi

Tzancă Uraganu i-a dat replica lui Klaus Iohannis. Fanii au râs cu lacrimi
După aurul câștigat de David Popovici la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, președintele României, Klaus Iohannis l-a felicitat pe tânăr. Tzancă Uraganu a sărit cu un comentariu.

Victoria lui David Popovici la JO de la Paris l-a bucurat și pe Klaus Iohannis, care i-a trimis un mesaj pe contul de socializare. Manelistul Tzancă Uraganu a avut ceva de spus.

David Popovici a scos un timp extraordinar la JO de la Paris, la proba de 200 de metri liber, 1.44,72, cu sutimi înainte locului 2, fiind urmat de britanicul Matthew Richardson și americanul Luke Hobson.

„Felicitări, David, pentru această performanță extraordinară”

La scurt timp după victoria sportivului, Klaus Iohannis a scris un mesaj de felicitare pe contul de socializare. „David Popovici aduce prima medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris! Felicitări, David, pentru această performanță extraordinară! Hai, #TeamRomania!”, au fost cuvintele președintelui României.

Fanii au râs cu lacrimi la comentariu lui Tzancă Uraganu

David Popovici, aur la JO 2024 de la Paris

Comentariul președintelui României a fost văzut și de manelistul Tzancă Uraganu, care n-a putut să se abțină și i-a dat o replică haioasă lui Klaus Iohannis. „De mine n-ați spus nimic domnule președinte când am aruncat beach please în aer”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

„Trebuia să spui că a cântat Travis în deschidere la tine boss”

Gluma cântărețului i-a făcut pe internauți să râdă cu lacrimi. „Tare, bravo mi-a plăcut” // „Cu comentariul ăsta , te-am iertat de toate stângăciile” // „Trebuia să spui că a cântat Travis în deschidere la tine boss”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Record de audiență, distracție pe cinste, momente de neuitat și super vibe, așa ar putea fi descris în doar câteva cuvinte Beach, Please!, care a avut loc în perioada 10-14 iulie la Costinești. Printre vedetele care și-au încântat publicul s-a numit și Tzancă Uraganu, care și-a încântat fanii cu cele mai iubite melodii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre