Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră! Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru că a bătut-o pe Anamaria Prodan

Ultimă oră! Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru că a bătut-o pe Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea în stradă cu Anamaria Prodan, cu care se află în divorț și proces de partaj și custodie.

În cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, avocatul Aneimaria Prodan, Oleg Burlacu a făcut o declarație șocantă: Laurențiu Regecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.  Avocatul a intrat în direct în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu și a explicat:

Avocatul Aneimaria Prodan, Oleg Burlacu: ”Împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală” 

„Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public. În afară de faptul că azi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe, parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui eveniment nefericit. (…) Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul.

Reghecampf spune că nu s-a atins de fosta soție

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea în stradă cu Anamaria Prodan, cu care se află în divorț și proces de partaj și custodie.

Video-ul cu bătaia a ajuns în toată lumea, Reghecampf fiind cooptat ca antrenor în alte țări.  Culmea, în ciuda imaginilor grăitoare, acesta a declarat că nu a atins-o pe impresară. „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a mai spus el la momentul respectiv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre