Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima veste despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă acum cu marele sportiv

Ultima veste despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă acum cu marele sportiv
Nick Fry, care a colaborat cu Michael Schumacher la Mercedes între anii 2010-2012, când acesta a revenit în formula 1 a dat vestea despre sportiv.

O lume întreagă se roagă pentru sănătatea lui Michael Schumacher. Ultima veste despre acesta a fost dată de Nick Fry.

„Nici o ființă umană din istorie nu a avut parte de tratamentul pe care l-a avut Michael”

Într-o declarație pentru OLBG, Fry a mărturisit că Michael Schumacher „are cea mai bună echipă medicală din lume. Sunt 100% sigur că nicio ființă umană din istorie nu a avut parte de tratamentul pe care l-a avut Michael pentru accidentarea sa specifică. Familia are resursele necesare. Sper și mă rog ca ei să facă progrese cu el”.

Informații despre Schumacher au venit recent și de la fostul pilot Johnny Herbert care a mărturisit că e posibil ca pilotul să poată lua cina alături de familie. Este însă o informație pe care nimeni nu o poate verifica în acest moment.

Tratament secret

În anul 2019, potrivit Ajlazeera, Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Franța pentru un tratament secret. Cotidianul Le Parisien a precizat atunci că Schumacher a fost internat sub pază strictă, luni, la Spitalul European Georges-Pompidou. Publicația franceză a precizat că bărbatul în vârstă de 50 de ani urma să fie supus unui tratament de ultimă generație bazat pe transfuzii de celule stem efectuate de chirurgul francez Philippe Menasche.

Ce se întâmplă acum cu Michael Schumacher

Înregistrat sub un nume fals

Autoritatea spitalelor din Paris, citând regulile stricte ale Franței privind confidențialitatea medicală, a declarat că nu poate comenta raportul ziarului. Nici managerul de lungă durată al lui Schumacher, Sabine Kehn, nu a făcut vreun comentariu. Le Parisien a declarat că Schumacher a mai fost tratat de cel puțin două ori anterior la Spitalul European Georges-Pompidou, fiind internat de fiecare dată sub un nume fals și tratat de o echipă medicală restrânsă.

Ar fi fost dus la o unitate cardiovasculară

Mai mult, Le Parisien a publicat și o fotografie a unei ambulanțe galbene și albastre, cu numere de Geneva, despre care a spus că l-a condus pe Schumacher la spital. Pilotul ar fi fost dus la o unitate cardiovasculară de la primul etaj pe o targă cu un înveliș albastru închis care îi ascundea fața și corpul, a mai spus publicația. Acesta a adăugat că aproximativ 10 agenți de securitate, unii dintre ei echipați cu căști, l-au supravegheat pe pacient.

Casa unde locuiește Schumacher alături de familie. Sursă foto: The sun

Familia lui Schumacher nu vrea să dea nici o informație despre starea pilotului

Familia sa îi protejează cu înverșunare intimitatea, iar pădurea deasă care îi înconjoară casa, asemănătoare unui castel, cu ziduri înalte, îi oferă protecție împotriva fanilor și a paparazzilor. Din ceea ce se cunoaște, Michael este îngrijit într-o vilă de 27 de milioane de lire sterline din Mallorca.

Schumacher rămâne cel mai de succes pilot de curse auto, cu un record de 91 de victorii în Marele Premiu. Primele sale două titluri au fost cu Benetton în 1994 și 1995, înainte de a câștiga cinci titluri consecutive cu Ferrari între 2000 și 2004.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre