Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele acuzații între fratele Mădălinei Manole și cumnatul său. Bărbații nu pot să se împace

Ultimele acuzații între fratele Mădălinei Manole și cumnatul său. Bărbații nu pot să se împace
Au trecut mai bine de 10 ani de când „fata cu părul de foc” a plecat dintre noi, iar războiul declarat între cele mai apropiate rude ale sale continuă. E de notorietate scandalul dintre soțul artistei și fratele ei.

Ultimele acuzații între fratele Mădălinei Manole și cumnatul său au devenit publice în acest sfârșit de săptămână. Cei doi bărbați nu reușesc să se împace.

Marian Manole, fratele artistei, și-a făcut publică ultima supărare printr-o postare pe Facebook. Acesta ar fi încercat o împăcare cu Petru Mircea, cumnatul său, însă ar fi fost refuzat. Conform spuselor sale, fostul soț al artistei nu-l lasă să-și vadă nepotul și nici pe Petru Jr. să-și cunoască verișorii.

Ultimele acuzații între fratele Mădălinei Manole și cumnatul său

Fratele Mădălinei Manole susține că Petru Mircea a refuzat să se împace cu el. În urmă cu câteva ore, Marian Manole a povestit totul pe amintita rețea de socializare. Acesta susține că ieri a încercat să se împace cu fostul cumnat. Dar fără succes. Deși, motivul era unul cât se poate di firesc. Bărbatul își dorește ca fiul său și fiul surorii sale să se cunoască și să crească împreună, ca niște verișori primari ce sunt. Fratele Mădălinei Manole voia să îl viziteze pe nepotul său.

„Astăzi am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru Jr., fiul Madalinei! Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim într-o scurtă vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Marian Manole, ținut la ușă

Fratele artistei nu a fost lăsat să își vadă nepotul, chiar dacă s-a dus acasă la acesta. „Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște!

Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru Jr. este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, a mai povestit fratele Mădălinei Manole.

„În final, mi-a spus, că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta!

N-au putut să-și vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poți să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să-mi las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibe motive!”, a încheiat Marian Manole.

Tom Hanks și Steven Spielberg au înfuriat sătenii. Ce le-au făcut acestora

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre