Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele detalii în divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Ce se întâmplă cu copiii

Ultimele detalii în divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Ce se întâmplă cu copiii
 Început în primăvară, divorțul dintre Kim Kardashian a ajuns într-un punct culminant.

Ultimele detalii în divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West au fost dezvăluite de avocații acestora. După ce și-au adus acuze grave, iar rapperul i-a hărțuit iubitul fostei soții, acum au ajuns să semneze un acord. Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorțul lor. Iar din acest punct ei renunță la proces.

Prin avocații lor, fostul cuplu a depus documente în instanță prin care solicită aprobarea de către judecător a condițiilor asupra cărora au convenit împreună, potrivit The Guardian. Cei doi vor avea custodia comună, potrivit documentelor depuse la curtea superioară din Los Angeles. În plus, au convenit asupra pensiei alimentare pe care Kanye West o are de plătit fostei soții, pentru cei patru copii ai lor. Este vorba de suma de 200.000 de dolari.

După ce au depus actele, judecătorul i-a declarat pe cei doi divorțați. Amintim că vedetele au format o familie timp de opt ani. Kim Kardashian și Kanye West aveau termen în proces în data de 14 decembrie, însă s-au înțeles mai repede.

Copiii beneficiază de custodie comună din partea ambilor părinți

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii ale căror vârste variază între trei și nouă ani. Conform înțelegerii la care au ajuns, ei vor împărți în mod egal cheltuielile pentru școlarizarea și siguranța copiilor, inclusiv costurile care vor urma atunci când minorii vor crește și vor merge la facultate.

Amintim că cei doi au avut un acord prenupțial și și-au păstrat proprietățile în mare măsură, separat. Cuplul a început să se întâlnească în 2012 și a avut primul copil în 2013. S-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie care a rememorat epoca Renașterii, într-un castel  din Florența, Italia.

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West a început anul trecut

Kim Kardashian a intentat divorțul în februarie 2021. Nici unul nu a discutat public despre despărțire până la începutul acestui an, când Kanye a început să o atace pe fosta soție, pe familia ei și pe iubitul acesteia, Pete Davidson, pe rețelele de socializare. Rapperul american reclama faptul că nu i s-a permis să ia decizii parentale majore și că ar fi fost exclus de la petrecerile de ziua de naștere și alte evenimente pentru copiii lor.

În lumina ultimelor fapte din viața lui Kanye West, care dorește să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii, după ce

Înțelegerea dintre cei doi vine la scurt timp după ce mai multe companii de renume au încetat colaborările cu rapperul, din cauza unor mesaje xenofobe și antisemite publicate pe rețele de socializare, acesta și-a reconsiderat atitudinea față de familie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre