Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele mesaje ale Corneliei Catanga. Spune ce urma să facă peste câteva luni

Ultimele mesaje ale Corneliei Catanga. Spune ce urma să facă peste câteva luni
Cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani. Cornelia Catanga era internată la Spitalul Universitar de Urgență București. Ea a fost transportată de ambulanță la spital în cursul zilei de joi, în urma unui infarct, iar acolo a fost depistată și ca fiind infectată cu virusul COVID-29.

Ultimele mesaje ale Corneliei Catanga. Ce spune că urma să facă. Cântăreața de muzică populară se afla în stare gravă și a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță, în cursul zilei de joi. Ea era infectată cu virusul COVID-19, dar credea că are o răceală, au susținut unele surse. În urma infarctului suferit, corpul artistei a cedat. Cornelia Catanga s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani.

Cornelia Catanga a suferit enorm în ultimele zile din viață

Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, județul Buzău. În 1979, ea a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu. A avut primul spectacol de comedie cu momente muzicale, la Sala Polivalentă în 1985, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Artista a interpretat de-a lungul timpului sute de melodii lăutărești, care au devenit celebre. Cântăreața a avut una dintre cele mai puternice și mai speciale voci din muzica lăutărească românească. Cornelia Catanga a trăit numeroase momente frumoase și unice. 

Cu toate acestea, ea a suferit enorm în ultimele zile din viață. S-a luptat cu problemele cardiace și virusul COVID-19 până la ultima suflare. Însă, nu doar problemele de sănătate i-au îngreunat ultimele clipe. Cântăreața era profund afectată de loviturile primite de la viață și de veștile cumplite despre ceea ce se întâmpla în jurul ei.

Vestea care a dărâmat-o pe Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a avut mulți prieteni aproape de suflet, unul dintre aceștia fiind Nelu Ploieșteanu. Cântăreața a fost dărâmată în momentul în care a aflat că celebrul lăutar este internat în stare gravă, în spital, tot din cauza coronavirusului.

„Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui Nelu (Ploieșteanu, n. red.), fratele nostru, unul dintre marii artiști ai muzicii lăutărești, ca bunul Dumnezeu să-i ajute și să treacă și peste această mare cumpănă și să se întoarcă în sânul familiei. Doamne, ai grijă de el și de familia lui”, a scris Cornelia Catanga pe contul ei de Facebook.

Cornelia Catanga a anunțat pe rețelele sociale ce urma să facă

Ultimele mesaje ale Corneliei Catanga. Pe lângă toate aceste tragedii, Cornelia Catanga a mai primit o veste devastatoare despre un prieten apropiat, lucru care i-a adâncit supărarea și i-a agravat problemele cardiace. În acel moment, cântăreața deja se simțea din ce în ce mai rău din cauza infectării cu COVID-19, virusul în care, culmea, nu credea. 

„Dragii mei prieteni! Ieri mi-am pierdut un prieten foarte bun, deși avea patru fete, eu eram fata lui adoptivă, cea mică. Nu pot să vorbesc că a trecut în  neființă, pentru că era foarte bine și mereu plin de viață. Era un om pedant și de o curățenie exemplară. 

Tataie, eu cred că tu te simți foarte bine acolo unde ai plecat, că te-ai întâlnit cu dragostea vieții tale, soția ta bună. Când am auzit ieri vestea asta, pentru noi, toată familia, a fost un șoc. Și îmi cer mii de scuze lui Luminița, Bobu și Cademia, și tuturor că nu am putut să cânt, dar am și eu niște probleme de sănătate. 

Tăticule, mai erau câteva luni și trebuia să botez pe fetița lui Ana și Daniel și tocmai acum ne-ai făcut-o… Dumnezeu să te așeze în dreapta lui și drumul să-ți fie presărat numai cu flori, Mihai Dumitru”, a scris Cornelia Catanga pe rețelele sociale, cu durere în suflet.

Gigi Becali: „O voi înmormânta, ce să fac?!”

Gigi Becali a declarat că va fi alături de Aurel Pădureanu și fiul acestuia. Latifundiarul din Pipera nu a rămas indiferent la strigătul de ajutor al soțului Corneliei Catanga. Acesta i-a cerut Marei Bănică să-l pună în legătură cu patronul FCSB, pentru a-i solicita un ajutor financiar.

Se știe că situația financiară a familiei Corneliei Catanga este una mai puțin bună, motiv pentru care patronul FCSB s-a oferit să le dea o mână de ajutor. Cu multă discreție în ceea ce privește gestul pe care-l va face, Gigi Becali a declarat că va fi alături de Aurel Pădureanu și fiul acestuia.

„O voi înmormânta, ce să fac?!”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro

Cornelia Catanga și Bogdan Stanoevici, nu au crezut dar au pățit-o. Virusul COVID-19 i-a răpus pe amândoi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre