Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele noutăți în mega-scandalul momentului. Ce au mai făcut Jador și Mario Fresh

Ultimele noutăți în mega-scandalul momentului. Ce au mai făcut Jador și Mario Fresh
Jador și Mario Fresh au angajat un avocat care să îi secondeze la audierile ce au loc după bătaia din clubul de fițe din Mamaia de duminică dimineață. Poliția a schimbat deja încadrarea faptelor, iar celebrele vloggerițe Reea și Tina îi fac praf pe manelist și iubita sa. 

Au loc noi runde de audieri în mega-scandalul  în care a fost implicat iubitul fiicei Andreei Esca. Cântărețul Mario Fresh, alături de prietenul său, manelisul Jador, au fost bătuți în parcarea unui club unde au petrecut până duminică dimineață, după ce acesta din urmă ar fi refuzat să participe la nota de plată a consumației sau să se fotografieze cu niște fete.

Fresh, care a intervenit în scandal ca să îi despartă pe Jador și cei șase tineri care au sărit la bătaie, a încasat-o cel mai rău: un pumn în maxilar și mai multe lovituri de picioare în spate. După primele audieri, de duminică, toți cei implicați au fost rechemați la audieri, ieri.

”Procedura este aceea de a se veni la Constanța pentru ca declarațiile date de cântăreți să corespundă cu cele ale persoanelor bănuite de agresiune. Cazul este încă la început, însă, datorită probelor video poate avansa rapid și soluționarea să fie una corectă. Noutatea în privința vedetelor este aceea că au cerut un reprezentat legal care să fie de față, lucru, firește, acceptat de oamenii legii”, au comentat surse judiciare, pentru Wowbiz.

Anchetatorii schimbă încadrarea

Între timp, anchetatorii au vizionat m ai multe imagini filmate în parcarea unde a avut loc agresiunea, dar și în club, înainte de eveniment, și au ajuns la concluzia că e necesar să schimbe încadrarea faptelor.  Astfel, deși decizia preliminară a procurorului de caz a fost încadrarea faptelor la loviri și alte violențe, ulterior s-a stabilit că acolo s-a comis o altă infracțiune, și anume încăierare (articolul 198 Noul Cod Penal actualizat în 2020).

Pe de altă parte, apar noi detalii legate de bătaia în care au fost implicați Jador și Mario Fresh. Potrivit vloggerițelor Reea și Tina, manelistul și iubita lui oficială, Georgiana, s-au ascuns într-un șanț, de frica agresorilor. ”Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte rău și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini, că și el s-a ascuns”, au spus vloggerițele Reea și Tina, pe vlog.

Jador tot încearcă să se disculpe, după scandalul în care a fost implicat. ”Fanii mei știu că sunt un om modest, Jador face poze cu toată lumea. Nu cred că nu ne-am fi permis să achităm o notă de plată, atât eu, cât și Mario”, a mai scris  manelistul pe Instagram, încercând să demonteze ideea că scandalul ar fi pornit de la faptul că ar fi refuzat să achite nota de plată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre