Simona Ionescu / Redactor Șef

Un actor celebru, acuzat de violuri în serie

Un actor celebru, acuzat de violuri în serie
Un nou tsunami lovește Hollywoodul. Un actor celebru a fost pus oficial sub acuzare pentru fapte de viol. Procurorii au reținut trei astfel de fapte.

Actorul american Danny Masterson, 44 de ani, cunoscut pentru rolurile interpretat în serialele ”That ’70s Show” sau ”The Ranch”, a fost pus oficial sub acuzare. El ar fi violat trei femei, la începutul anilor 2000, toate faptele petrecându-se în reşedinţa sa din Hollywood, a anunţat Procuratura din districtul Los Angeles.

Actorul este acuzat că le-a violat pe cele trei femei, toate în jurul vârstei de 20 de ani în acea perioadă. Și el era cam de aceeași vârstă, de altfel, între 2001 şi 2003.

Danny Masterson, care e căsătorit de 11 ani cu Bijou Phillips, cu care are o fiică, Fianna, născută în 2014, a negat acuzaţiile de agresiune sexuală. Dacă la finalul procesului va fi găsit vinovat, el riscă 45 de ani de închisoare.

Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles a precizat că au fost cinci plângeri depuse împotriva actorului, dar că s-a renunţat la alte două acuzaţii de agresiune sexuală din cauza lipsei de probe şi a prescrierii faptelor. Danny Masterson  este chemat în septembrie în faţa unui tribunal pentru a asista la citirea actului de acuzare.

Amintim că Masterson a devenit cunoscut spre sfârşitul anilor 90 pentru rolul interpretat în serialul ”That ’70s Show”, în care a jucat alături de Mila Kunis şi Ashton Kutcher. Alături de acesta din urmă a apărut şi în serialul ”The Ranch”, din care, însă, a fost concediat în 2017, după ce Poliţia din Los Angeles a confirmat că a demarat o anchetă pentru a cerceta acuzaţiile de agresiune sexuală formulate împotriva sa.

La vremea respectivă, Danny Masterson a negat totul. El spunea că acuzaţiile ar fi fost orchestrate de un producător care se opune Bisericii Scientologice, din care el face parte. Mai multe femei însă au depus plângere împotriva lui și a bisericii, susținând că au fost intimidate și hărțuite.

Avocatul actorului a reacţionat în urma punerii sub acuzare, miercuri, a clientului său pentru violarea a trei femei. Conform Agerpres, acesta a declarat:

”Domnul Masterson şi soţia lui se află, evident, într-o stare de şoc total după ce au văzut că au reapărut ”brusc” nişte ”acuzaţii vechi de aproape 20 de ani. Dar, sunt încrezători că adevărul va ieşi la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul şi ştiu că aceste acuzaţii sunt false”.

Sursa foto: Instagram / Danny Masterson, Pixabay / Surdu Mihail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre