Simona Ionescu / Redactor Șef

Un agent FBI a depus mărturie despre consumul de droguri și retragerile de sume mari de bani ale lui Hunter Biden

Un agent FBI a depus mărturie despre consumul de droguri și retragerile de sume mari de bani ale lui Hunter Biden
Agentul, martor al acuzării, a depus mărturie cu privire la autenticitatea laptopului lui Hunter Biden, singurul fiu supraviețuitor al președintelui Joe Biden.

Procesul penal al lui Hunter Biden a continuat cu primele declarații ale martorilor. Singurul fiu supraviețuitor al președintelui se confruntă cu trei acuzații legate de deținerea unei arme în timp ce folosea droguri și a pledat nevinovat. Judecătorul districtual Maryellen Noreika supraveghează procesul.

Laptopul conține dovezi privind achiziționarea de droguri și arme de către Hunter Biden

Martorul, agentul FBI Erika Jensen, a depus mărturie cu privire la autenticitatea laptopului lui Hunter Biden, care a fost subiectul unor zvonuri și speculații online de ani de zile. Jensen a declarat că laptopul conținea dovezi privind achiziționarea de droguri și arme de către Hunter Biden.

Hunter Biden nu recunoaște nimic

Avocatul apărării, Abbe Lowell, a declarat că procurorii vor trebui să dovedească faptul că Hunter Biden a încălcat legea „cu bună știință”. Dar și că acesta se afla într-o „stare profundă de negare” a dependenței sale. Lowell a încercat, de asemenea, să submineze doi dintre martorii cheie ai acuzării: bărbatul care i-a vândut arma lui Hunter Biden și Hallie Biden, văduva lui Beau Biden.

„Nazist nenorocit”

Jill Biden a fost prezentă la procesul fiului său

Hallie și Hunter Biden au avut o relație romantică, după moartea fiului mai mare al președintelui. Într-o scenă dramatică de la tribunal, soția lui Hunter Biden, Melissa Cohen-Biden, s-a confruntat cu un fost consilier al lui Trump la Casa Albă, acesta numindu-l pe Hunter „nazist nenorocit”. Dacă în final, Hunter Biden va fi găsit vinovat de toate acuzațiile, Departamentul de Justiție spune că riscă o pedeapsă maximă de 25 de ani de închisoare.

Hunter a povestit cum a cumpărat cocaină pe străzile din Washington DC

Deși spune că e nevinovat, judecătorii au ascultat o înregistrare a fiului președintelui în timp ce povestea fără menajamente despre viața sa de alcoolic și dependent de droguri.

„Am cumpărat cocaină crack pe străzile din Washington D.C. și mi-am pregătit propria mea cocaină în interiorul unui bungalow de hotel din Los Angeles. (…)

Am fost atât de disperat după o băutură încât nu puteam face drumul de un bloc între un magazin de băuturi alcoolice și apartamentul meu fără să desfac sticla pentru a lua o înghițitură.”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre