Simona Ionescu / Redactor Șef

Un agent FBI a scos adevărul oribil la iveală. A aflat ce s-a petrecut cu adevărat între Angelina Jolie și Brad Pitt

Un agent FBI a scos adevărul oribil la iveală. A aflat ce s-a petrecut cu adevărat între Angelina Jolie și Brad Pitt
Au divorțat în anul 2016, dar și acum mai sunt multe necunoscute în relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

Presa din străinătate a început să vorbească despre lucruri pe care nu le-a știut nimeni din relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt.

Un agent FBI a scos adevărul la iveală. A aflat ce s-a petrecut cu adevărat între Angelina Jolie și Brad Pitt

În urma unor investigații făcute chiar de FBI au fost puse pe tapet detalii pur și simplu șocante din mariajul lui Brad Pitt cu Angelina Jolie. De altfel, presa străine susține că bruneta ar fi făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni și a dat în judecată FBI, pentru că nu l-a pus sub acuzare pe Brad, ca urmare a comportamentului abuziv pe care l-a avut cu ea și copiii.

Unul dintre copii l-a făcut nemernic

Angelina susține că în timpul unui zbor de la Paris la Los Angeles din septembrie 2014 cu un avion privat, actorul ar fi lovit-o în mod repetat cu pumnii. Atunci copiii s-au speriat îngrozitor, iar unul dintre aceștia l-ar fi făcut pe Pitt un „nemernic”. Atunci, susține actrița, el și-a vărsat furia pe copil și l-a lovit.

A fost bătut

Sursele susțin că Brad Pitt ar fi recurs la un asemenea gest pentru că ar fi fost băut. De altfel, la un moment dat ea spune că actorul ar fi turnat bere pe ea. Mai mult, ea ar fi dorit să ducă copiii la un hotel pentru a se liniști și a dormi, însă Brad a țipat îngrozitor. Surprinzător, dar Angelina nu a depus atunci nici o plângere, probabil pentru ca lumea să nu știe prin ce calvar a trecut alături de unul dintre cei mai iubiți actori.

„După ce au analizat documentul, reprezentantul biroului procurorului Statelor Unite a (au) discutat cu agentul de caz despre meritele acestei investigații. S-a convenit de către toate părțile că nu se va continua cu acuzații penale în acest caz din cauza mai multor factori”, a scris agentul de caz al FBI.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre