Simona Ionescu / Redactor Șef

Un alt comediant îndrăgit, câștigător „iUmor”, a ajuns la divorț. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț

Un alt comediant îndrăgit, câștigător „iUmor”, a ajuns la divorț. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț
A făcut furori pe scena de la „iUmor” atunci când și-a făcut apariția, a impresionat juriul, iar de atunci românii o adoră. Apoi a apărtu ca jurat în emisiunea de la Antenă. În dragoste însă, nu are noroc și a ajuns la divorț.

După mulți ani împreună cu iubitul său, tot comediant, cu șase ani în urmă Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 „iUmor”, a făcut pasul cel mare. Din nefericire, relația n-a funcționat și s-a ajuns la divorț.

Cei doi artiști au avut o căsnicie de șase ani

Maria și Mincu, la cununia civilă

Maria Popovici și Mincu sunt la ora actuală în topul comedianților iubiți de români. Cei doi au ajuns în fața altarului cu șase ani în urmă, dar căsnicia nu a funcționat așa cum tânăra și-a dorit. Când toată lumea se așteapta ca soții să facă un alt pas în relația lor, Maria Popovici i-a uimit pe toți cu anunțul făcut.

Relația celor doi s-a oprit cu ceva timp în urmă, iar Maria a considerat că este momentul ca și fanii să afle adevărul. Vedeta și jurata de la iUmor a menționat că nu va mai multe detalii, pentru că își dorește motivele despărțirii să rămână doar între ea și fostul partener de viață.

Maria Popovici: „Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie să faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp”

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp, de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică, trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp.

Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil. Așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici pe rețelele de socializare.

Maria Popovici a câștigat „iUmor”

Comedianta a câștigat sezonul 2 al emisiunii „iUmor”, iar Mihai Bendeac pe atunci jurat al show-ului, a avut cuvinte de laudă despre ea.

„Ce s-a întâmplat cu femeia asta în această seară e o chestie pe care ar trebui să o pui în manual. A fost absolut impecabilă din prima secundă şi până în ultima. A ştiut exact ce va face şi cât va face. Perfecţiune! M-a luat rău plânsul, dar am vrut să mă potolesc, pentru că mi-am dat seama că îmi vine să plâng de cât de mult mă bucuram pentru ea, dar în acelaşi timp ar fi fost incorect faţă de ceilalţi“, a mărturisit actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre