Simona Ionescu / Redactor Șef

Un alt cuplu de la Insula iubirii 2024 și-a spus adio. Ce s-a întâmplat cu cei doi foști concurenți

Un alt cuplu de la Insula iubirii 2024 și-a spus adio. Ce s-a întâmplat cu cei doi foști concurenți
Au plecat de mână de la Insula iubirii 2024, dar emisiunea le-a schimbat viața. Doi foști concurenți au decis să meargă pe drumuri diferite.

Rareș și Daiana, cei mai cuminți concurenți de la emisiunea Insula iubirii au ales să oprească povestea de iubire. 

Când au intrat în emisiunea Insula iubirii, Rareș și Diana nu s-au gândit niciodată că vor ajunge la despărțire.

În timp ce tânăra nu a făcut nici o mișcare greșită, deși o ispită era la un pas să se îndrăgostească de ea, Rareș a demonstrat că nu poate fi bărbatul pe care se poate baza. Chiar dacă au plecat împreună, au realizat în timp că nu mai pot fi un cuplu.

„Am fost împreună în concediu, era totul cumpărat, dar ca niște prieteni”

„Mai vorbim, dar foarte puțin, mă mai ajută să lucrez la calculator, pentru că nu știu. El s-a mutat, avem vreo două luni, ne-am despărțit. Am fost împreună în concediu, era totul cumpărat, dar ca niște prieteni.

Parcă fiecare își vedea de treabă, nu mi s-a părut că am fost într-un cuplu. Într-adevăr, am comunicat, am mai vorbit, am mai glumit, până la urmă nu suntem animale.

Știu că e foarte ciudat pentru unii, primesc multe critici, că mint că mint că nu mai suntem împreună”, a povestit Diana în cel mai recent interviu. Motivul despărțirii, a spus tânăra este faptul că iubitul său nu a vrut să-și asume lucrurile pe care le-a făcut în Insula iubirii.

„Am văzut că am prins bine la public atunci când Rareș mă bârfea ispitelor”

„Așa este el, dă mereu vina pe mine. El o pipăia pe aia că eu i-am zâmbit nu știu cui, că era beat, tot timpul dădea vina pe mine. Mie mi-a mai greșit tot în acel fel, nu a fost prima dată”, a mai spus tânăra.

Diana crede că au început să o placă oamenii pentru că au văzut-o că e naturală și „e mai ușor să empatizezi cu un om real, decât cu unul teatral”.

„Eu nu cred că l-a afectat partea aia cu vorbitul, ci faptul că Radu a avut cuvinte frumoase la adresa mea”

„Am văzut că am prins bine la public atunci când Rareș mă bârfea ispitelor. Atunci mi-am făcut eu clanul meu de femei înșelate”, susține fosta concurentă de la Insula iubirii. Un lucru care a durut-o foarte mult au fost mesajele pe care fostul iubit le-a postat pe contul de socializare, acuzând-o că umblă și cu el și cu ispita Radu.

„El știa de conversațiile mele cu Radu din timpul relației noastre. Nu era nimic exagerat, din care să se poată înțelege altceva. Eu nu cred că l-a afectat partea aia cu vorbitul, ci faptul că Radu a avut cuvinte frumoase la adresa mea”, a spus frumoasa Diana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri