Simona Ionescu / Redactor Șef

Un cuplu din showbiz pregătesc o petrecere de cinci stele pentru micuța lor. Dress code pentru invitați și un cadou extraordinar pentru fetiță

Un cuplu din showbiz pregătesc o petrecere de cinci stele pentru micuța lor. Dress code pentru invitați și un cadou extraordinar pentru fetiță
De când au devenit părinți, tot universul lui Flick și al soției sale, Denisa, se învârte în jurul frumoasei Eva Maria.

La împlinirea unui an de viață, cei doi au pregătit o petrecere cum rar mai vezi, mama și tata fiind atenți la toate detaliile.

Pentru ca evenimentul să fie desprins din povești, Flick și Denisa au decis că cea mai potrivită locație ar fi pe malul lacului Snagov, iar invitații se vor îmbrăca în roz. Este un dress code de la care nimeni nu se va abate, iar tema aleasă este Baby Animals. Pe lângă un spectaculos candy bar, Flick a decis ca din  meniu să facă parte preparate pe bază de fructe de mare dar și vegetariene, precum și mult grătar.

Micuța va primi în dar un diamant

La prima aniversare din viața ei, părinții au pregătit un cadou cu totul și cu totul deosebit pentru Eva Maria. E vorba de un diamant, care atunci când va crește, fetița îl va purta așa cum va considerat de cuviință. “A fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranță doar începutul. Ne bucurăm din plin de fiecare secundă, am ales să ne dedicăm total acestei perioade magice și să o creștem pe Eva Maria fără bonă sau fără alt gen de ajutor.

„Locul pe care l-am ales pare desprins dintr-o poveste, la fel că viața pe care o trăim”

Suntem doar noi trei mereu și această a fost cu siguranță cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Trăim clipe magice împreună, ceea ce formează o legătură foarte importantă între noi trei. De abia așteptăm petrecerea, locul pe care l-am ales pentru a petrece această zi foarte importantă pentru noi pare desprins dintr-o poveste, la fel că viața pe care o trăim”, a mărturisit Denisa.

„Face un an a noastră fată / Și-o sărbătorim pe lac

Tăticul e convins că petrecerea va rămâne în sufletul invitaților, dar are emoții cât carul. „Sunt extrem de emoționat, la fel cum sunt pentru fiecare lucru nou pe care Eva îl face alături de noi. A fost un prim an minunat și cu siguranță îl vom încheia minunat. Am ales locul perfect pentru a crea o super amintire. Azi, la fel ca și-altădată, Facem lucruri ce ne plac./ Face un an a noastră fată/ Și-o sărbătorim pe lac”, a declarat Domnul Rimă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre